15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Eco-Friendly Tech: Η NATIVE UNION κατακτά και την ελληνική αγορά

    Ολοένα και περισσότερο κερδίζει την προτίμηση των καταναλωτών στην Ελλάδα, το brand NATIVE UNION, που υπογράφει ορισμένα από τα πιο καινοτόμα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και φορητών υπολογιστών που κυκλοφορούν στον κόσμο. Με ευφυή σχεδιασμό, ανώτερη αισθητική, τεχνολογική πρωτοπορία και με καινοτόμα προϊόντα που απλοποιούν και αλλάζουν τη ζωή μας, βάζει τη σφραγίδα της στο σύγχρονο life style με τον πιο ανεπιτήδευτο τρόπο.

    Από το 2009 που ιδρύθηκε, κάνει τη διαφορά στο product design με τεχνολογικές λύσεις που έχουν πρακτικότητα, στυλ, προσωπικότητα και απαράμιλλη ποιότητα, και έτσι, μπορούν και γίνονται αμέσως βασικό στοιχείο της καθημερινότητας. Στη γκάμα των προτάσεών της περιλαμβάνονται best – seller προϊόντα, όπως Apple MFi certified Kαλώδια Lightning για φόρτιση συσκευών, συγχρονισμό και μεταφορά αρχείων, Ασύρματοι Πολυφορτιστές για smartphones, tablets, AirPods, smart watches κ.ά., Θήκες για iPhone, βάσεις στήριξης, ιμάντες καρπού για προστασία της συσκευής από πτώσεις και άλλα έξυπνα gadgets. Όλα τους αποτελούν μια σοφιστικέ, φορέσιμη, δήλωση Μόδας που διαπνέεται από την ιδιαίτερη φιλοσοφία της εταιρείας. Μια φιλοσοφία που εστιάζει στη βελτιωμένη εμπειρία χρήσης, στην καινοτομία μέσω του σχεδιασμού, στην επιλογή και χρήση κορυφαίων υλικών, στην πανεύκολη μεταφορά, στην ευελιξία και στην προσαρμοστικότητα.

    Σημαντικό στοιχείο των προϊόντων NATIVE UNION είναι ο βιώσιμος χαρακτήρας τους, σύμφωνα και με τις περιβαλλοντικά αιτήματα της εποχής μας. Όχι μόνο γιατί χρησιμοποιούνται, κατά βάση, ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά για την κατασκευή τους (υφάσματα όπως βαμβάκι, λινάρι και άλλα plant-based νήματα, ανακυκλωμένο πλαστικό), αλλά και επειδή λόγω της ανθεκτικότητας τους εμφανίζουν ασύγκριτη μακροζωία και λειτουργούν θαυμάσια για πολλά – πολλά χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα προϊόντα πωλούνται με εγγύηση εφ όρου ζωής στα καλώδια φόρτισης και 2 χρόνια για όλες τις άλλες κατηγορίες. Επιπλέον, τα περισσότερα αξεσουάρ NATIVE UNION καλύπτουν πολλαπλές ανάγκες και έχουν εκτεταμένη συμβατότητα, κάτι που σημαίνει μεγαλύτερη άνεση και ελευθερία κινήσεων και φυσικά, μικρότερο αριθμό αξεσουάρ στο γραφείο, στο σπίτι ή στο backpack.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles