17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    ECOFLOW: Οι νέας γενιάς Φορητές Γεννήτριες Ρεύματος στην Κύπρο από την MS Electronics

    Την έναρξη της διάθεσης των προηγμένων φορητών σταθμών παραγωγής ηλεκτρισμού EcoFlow που αλλάζουν τα δεδομένα στην κυπριακή αγορά των φορητών σταθμών ενέργειας, ανακοίνωσε η MS Electronics. Οι δυο νέες σειρές φορητών σταθμών ενέργειας (power stations) RIVER και DELTA της Ecoflow, αποτελούν μια άμεση λύση για οικονομική, αξιόπιστη και φιλική προς το περιβάλλον παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, που καλύπτει τις ανάγκες ενός νοικοκυριού σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, την εκδρομή και το camping, την εργασία σε εξωτερικούς χώρους και τη θάλασσα, τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων, ή ακόμα και εξιδικευμένες ανάγκες επαγγελματιών.

    RV & CAMPERS

    Η ζωή στο δρόμο δεν ήταν ποτέ καλύτερη. Από ψύκτες κρασιού και παρασκευαστές ψωμιού μέχρι στεγνωτήρες μαλλιών και φριτέζες, τα οδικά ταξίδια προορίζονται για να τα απολαύσετε.

    Για επαγγελματίες

    Αντικαθιστά με τον καλύτερο τρόπο τις γεννήτριες βενζίνης. Παρέχει όλη την ισχύ που απαιτείται χωρίς θόρυβο ή τοξικά αέρια. Επιπρόσθετα η LCD οθόνη δείχνει ακριβώς πόσος χρόνος λειτουργίας απομένει.

    OUTDOORS

    Αρκετά μικροί για κάμπινγκ ή αρκετά μεγάλοι για να τροφοδοτούν τον τεχνικό εξοπλισμό για μέρες, έχουμε το μέγεθος που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

    CONTENT CREATION

    Εστιάστε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία, γνωρίζοντας ότι υπάρχει αρκετή ισχύς για πακέτα μπαταριών, φωτισμό και εξοπλισμό. Είναι η δύναμη πίσω από το απίστευτο περιεχόμενο!

    HOME BACKUP

    Είναι ωραίο να γνωρίζεις ότι όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως πρέπει, υπάρχει ακόμα μια πηγή ενέργειας για οποιαδήποτε συσκευή.

    MARINE

    Φέρτε πρίζες στο πλοίο και επαναφορτίστε από ηλιακή ενέργεια για αυτάρκεια. Υπάρχει το σωστό μέγεθος για οτιδήποτε, από ημερήσιες εκδρομές μέχρι και ζωή στη θάλασσα.

    Οι σειρές RIVER και DELTA είναι άμεσα διαθέσιμες από την MS Electronics. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles