21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Έφτασαν στο Facebook τα NFTs

    Παραμένοντας πιστή στην υπόσχεσή της, η Meta φέρνει τα NFTs σε Facebook και Instagram, καθώς πλέον οι χρήστες θα μπορούν να ποστάρουν τα digital collectibles που έχουν στα ψηφιακά τους πορτοφόλια, αφού τα συνδέσουν πρώτα με το αντίστοιχο app.

    Η εταιρεία έκανε το πρώτο βήμα πριν από μερικές εβδομάδες και αναμένεται η λειτουργία να επεκταθεί σε περισσότερες χώρες προσεχώς. Ξεκίνησε να δοκιμάζει τα NFTs στο Facebook μέσα στο καλοκαίρι, αφού έχει γίνει σαφές ότι ο Mark Zuckerberg σκοπεύει να επενδύσει περισσότερα στην αγορά των digital tokens. Υπάρχουν αρκετές αναφορές που θέλουν τη Meta να εργάζεται πάνω σε μια αγορά που θα επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν NFTs, όμως το πως ακριβώς οι άνθρωποι θα αξιοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.

    Παρά το γεγονός ότι άλλες πλατφόρμες όπως το Twitter και το Reddit έχουν επικεντρωθεί στα avatars που βασίζονται σε NFTs, η Meta προσπαθεί να προσεγγίσει ένα πιο ευρύ κοινό, συστήνοντας χαρακτηριστικά που θα επιτρέπουν στους χρήστες λογαριασμών να παρουσιάζουν τα ψηφιακά τους αντικείμενα μέσω αναρτήσεων.

    Διαβάστε επίσης:

    Επιτέλους! Τμήμα customer service αναπτύσσει η Meta μετά από 18 χρόνια

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles