17.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Έκπληξη του Netflix – H 2η σεζόν του Bridgerton έρχεται την επόμενη εβδομάδα!

    Αγαπητή αναγνώστρια και αναγνώστη, ήρθε η μέρα που μάθαμε επιτέλους πότε θα βγει η 2η σεζόν του Bridgerton. Και μάλιστα, η αγαπημένη σειρά εποχής επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα! Αναμονή, λοιπόν, μέχρι τα μέσα Απριλίου!

    Οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν ότι αυτόν τον μήνα θα ξεκινούσαν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Bridgerton, ωστόσο το Netflix μας έκανε την έκπληξη να έχει ήδη έτοιμα τα νέα επεισόδια. Μάλιστα, τελικά τα γυρίσματα θα είναι για την 3η και όχι για την 2η σεζόν, η οποία είναι ήδη έτοιμη.

    «Θέλαμε να κάνουμε αυτήν την ξεχωριστή έκπληξη στο κοινό που τόσο αγαπάει την σειρά» δήλωσε εκπρόσωπος του Netflix.

    Αυτή η σεζόν θα έχει ως επίκεντρο των Anthony Bridgerton και το αντικείμενο του πόθου του θα ενσαρκώσει η Simone Ashley, την οποία γνωρίσαμε από τον ρόλο της Olivia στο Sex Education.

    Ακόμη, το Netflix αποκάλυψε ότι θα υπάρξουν πολλοί νέοι χαρακτήρες στην 2η σεζόν του Bridgerton, οι οποίοι παραμένουν έως τώρα μυστικοί.

    Ο ενθουσιασμός του κοινού για την 2η σεζόν του Bridgerton είναι τεράστιος, όπως είναι αναμενόμενο αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για την πιο πετυχημένη εμπορικά σειρά του Netflix.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles