17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Ελάτε μαζί μας στην CES, Las Vegas, Nevada, ΗΠΑ

    Το Εμπορικό Τμήμα (U.S. Commercial ServiceU.S. Department of Commerce) της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει να συμμετάσχετε στην επίσημη Ελληνική αντιπροσωπεία που θα παρευρεθεί στην Διεθνή Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Συσκευών (CES) 2012– που θα λάβει χώρα στο Las Vegas, στη Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών από 10 έως 13 Ιανουαρίου 2012.

    Η Διεθνής Εκθεση CES 2012 άλλη μία φορά ετοιμάζεται να γίνει το σημείο αναφοράς για τους εκπροσώπους ηλεκτρονικών media και παραδοσιακών μέσων που καλύπτουν τομείς όπως:

    Ήχος, Computer Hardware & Software, συνδεδεμένο Σπίτι, διανομή περιεχομένου, Ψηφιακή Εικόνα, Ηλεκτρονικό Παιχνίδι, Νέες Τεχνολογίες, Ψυχαγωγία/ Περιεχόμενο- παραγωγή, Διαδικτυακές Υπηρεσίες Πολυμέσων, Υποδομές Επικοινωνιών, Lifestyle Electronics, Video, Ασύρματα και Ασύρματες Συσκευές.

     

    Εκμεταλλευτείτε το συγκριτικό πλεονέκτημα  να έρθετε σε επαφή με την σύγχρονη τεχνολογία και βοηθήστε την αγορά σας να αναπτυχθεί!

    • Περιηγηθείτε περισσότερους από 2,700 εκθέτες, 20,000 προϊόντα και 25 Ζώνες τεχνολογίας
    • Επιλέξτε ανάμεσα σε 200 ενότητες συνεδρίου και 500 επίσημους ομιλητές
    • Συνδεθείτε με περισσότερους από 140.000 επαγγελματίες του χώρου από 140 χώρες
    • Συναντηθείτε με Αμερικανούς προμηθευτές που ενδιαφέρονται να εξάγουν, να πιστοποιήσουν ή να δημιουργήσουν συνέργιες στον χώρο της τεχνολογίας!

    Δηλώστε συμμετοχή με την αντιπροσωπεία της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα στο www.export.gov/greece και εκμεταλλευτείτε προνόμια όπως:

    • Δωρεάν πάσο Exhibit Plus (σας δίνει πρόσβαση στον χώρο της έκθεσης, σε προβεβλημένες ομιλίες, και αρκετές Ειδικές Ενότητες)
    • Παροχή Λίστας Εκθετών με εξαγωγική δραστηριότητα στην Ελλάδα ή/και που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν συνεργασία με ελληνικές εταιρίες.
    • Πρόσκληση για τα events Διεθνούς Δικτύωσης και τη Διεθνή Δεξίωση.
    • Προβολή σε φυλλάδιο της Ελληνικής Αντιπροσωπίας που θα διανεμηθεί σε Αμερικανούς Εκθέτες.
    • Δυνατότητες Δικτύωσης με επιχειρηματίες της αγοράς
    • Αρωγή στην επίτευξη συνεργασιών και παροχή σχετικής συμβουλευτικής

     

    Και…. Επισκεφτείτε το Las Vegas!!

    Las_Vegas

    Πέρα από την δουλειά και την δικτύωση, ελάτε να ζήσετε την εκπληκτική ατμόσφαιρα της πόλης! Το Las Vegas, η παραμυθένια πόλη που συνέχεια αλλάζει, παρουσιάζει ασύλληπτη ανάπτυξη από τότε που χτίστηκε στην μέση της ερήμου πριν 100 χρόνια. Τα καζίνο, φυσικά, εξακολουθούν να αποτελούν πόλο έλξης για τον τουρισμό, αλλά υπάρχουν και αρκετά άλλα σημεία ενδιαφέροντος: από τελεφερίκ μέχρι και αγώνες αυτοκινήτων και έως και το παγκοσμίου φήμης σιντριβάνι Bellagio, το μουσείο Liberace και την Nikki beach του club Tropicana, η περιήγηση στα αξιοθέατα του Las Vegas μοιάζει με ταξίδι σε τρενάκι του λούνα παρκ, που η πόλη διαθέτει και απ’ αυτά! Τις εικόνες και τους ήχους του Las Vegas απολαμβάνουν εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να μείνετε σε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία του κόσμου, να απολαύστε το γεύμα σας σε εστιατόρια 5 αστέρων, να απολαύστε spas και γήπεδα γκολφ… κι αυτές θα είναι μερικές από τις εμπειρίες σας στο Las Vegas.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles