18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Emily in Paris: Επιστρέφει τα Χριστούγεννα με νέα επεισόδια

    Μια εξαιρετικά δημοφιλής σειρά, ειδικά για το γυναικείο κοινό, επιστρέφει τα Χριστούγεννα με τον 3ο κύκλο. Πρόκειται για το γνωστό “Emily in Paris” του Netflix, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτό, η δημοφιλής υπηρεσία streaming έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer της σειράς, στο οποίο η πρωταγωνίστρια συνεχίζει τη δράση της στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου. Αυτή τη φορά θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα νέο δίλημμα, αφού θα πρέπει να διατηρήσει την ισορροπία ανάμεσα στον έρωτα και την καριέρα και να αποφασίσει για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Το cast της 3ης σεζόν παραμένει ίδιο και περιλαμβάνει τους Lily Collins ως Emily, Ashley Park ως Mindy, Lucas Bravo ως Gabriel, Camille Razat ως Camille, Philippine Leroy-Beaulieu ως Sylvie, Samuel Arnold ως Julien, Bruno Gouery ως Luc, William Abadie ως Antoine και Lucien Laviscount ως Alfie.

    Διαβάστε επίσης:

    Squid Game: Ολική μεταμόρφωση για τον παίκτη 456 στη 2η σεζόν

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles