20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Επαναστατικές tech λύσεις που θα εκσυγχρονίσουν την καθημερινότητα στο γραφείο

    Κάθε Σεπτέμβριο οι χώροι εργασίας ζωντανεύουν και πάλι. Η Native Union δίνει το παρόν και αναλαμβάνει να μας βάλει σε… τάξη, οργανώνοντας το γραφείο των απανταχού gadget lovers. Minimal design και επαναστατικές tech λύσεις συνθέτουν μία βιώσιμη συλλογή προϊόντων που έχει σχεδιαστεί για να εκσυγχρονίσει την καθημερινότητα.

    Ποια προϊόντα ξεχωρίζουν τη συγκεκριμένη περίοδο και υπόσχονται να μετατρέψουν το γραφείο σε έναν παράδεισο αποτελεσματικότητας και κομψότητας;

    Native Union fast Gan Charger PD 35W

    Η ισχύς συναντά το style – πρόκειται για το μικρότερο και ελαφρύτερο φορτιστή, που φέρει την καινοτόμο τεχνολογία GaN. Η μικρή και συμπαγής αυτή συσκευή με Power Delivery διπλής θύρας αναλαμβάνει να φορτίσει ταυτόχρονα φορητούς υπολογιστές, tablet και smartphones παραδίδοντας εγγυημένη απόδοση, αγγίζοντας το 50% της συνολικής φόρτισης σε μόλις 30 λεπτά.

    Native Union Snap 2-in-1 Wireless Charger

    Σχεδιασμένο για τους λάτρεις του multi-tasking, ο συγκεκριμένος ασύρματος φορτιστής Snap 2-σε-1 συνδυάζει τη MagSafe και Qi τεχνολογία για ταυτόχρονη, άνετη χρήση, ενώ συνδυάζεται ιδανικά με το Fast Gan Charger. Η ρυθμιζόμενη γωνία της συσκευής επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθεί videos ή να συμμετέχει σε videoκλήση, φορτίζοντας παράλληλα το iPhone του χωρίς ενδοιασμό, ενώ η απόλυτα μινιμαλιστική κατασκευή επιτρέπει την οργάνωση του χώρου μας χωρίς εκνευριστικά καλώδια! Το Snap 2-in-1 Wireless Charger, τέλος, είναι εμπλουτισμένο με δύο διακριτικές ενδείξεις LED για να προβάλει το status φόρτισης.

    Native Union Stow Organizer Pouch with Fabric

    Πού πάνε όλα τα καλώδια και τα μικρό gadgets όταν ταξιδεύουμε ή πάμε σε σημαντικά meetings; Μα φυσικά μέσα στο πολύ δημοφιλές Stow Organizer! Κατασκευασμένο με ύφασμα υψηλής ποιότητας και σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, το Stow Organizer προσθέτει μία πινελιά κομψότητας στο χώρο εργασίας.

    Native Union Belt Cable Duo 2in1

    Το απόλυτο καλώδιο φόρτισης στα χέρια μας – εκείνο που καλύπτει κάθε ανάγκη φόρτισης, γρήγορη, βιώσιμη, καθολική. Σχεδιασμένο για υψηλότερη άνεση και ευελιξία, διαθέτει δύο θύρες για παράλληλη φόρτιση. Πρόκειται για ένα άκρως απαραίτητο gadget για κάθε lifestyle καθώς είναι κατασκευασμένο με τα υψηλότερα στάνταρ ανθεκτικότητας, ενώ διαθέτει lifetime warranty και είναι MFi certified.

    Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σου, είναι βέβαιο ότι η Native Union θα τις εκπληρώσει με επιτυχία, ακολουθώντας τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα βιωσιμότητας!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles