17.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    ΕΠΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Aquaman: To Χαμένο Βασίλειο! Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere!

    Η φετινή κινηματογραφική χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς στις 21 Δεκεμβρίου έρχεται η νέα super hero της DC και της Warner – Aquaman: To Χαμένο Βασίλειο! Ο εκπληκτικός και σκληροτράχηλος Τζέισον Μομόα επιστρέφει σε μια συναρπαστική περιπέτεια που αναμένεται να σας κόψει την ανάσα, καθώς πρόκειται για μια υπερπαραγωγή με τα… όλα της, ένα blockbuster που δεν χάνεται!

    Τo Aquaman 2 θα εστιάζει σε μια ιστορία εκδίκησης... Έχοντας αποτύχει να εξολοθρεύσει τον Aquaman την πρώτη φορά και διψασμένος να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, ο Μπλακ Μάντα θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει επιτέλους τον Aquaman. Αυτή τη φορά, ο Μπλακ Μάντα είναι πιο ισχυρός από ποτέ έχοντας τιθασεύει τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας,  που εξαπολύει μία αρχαία και κακόβουλη δύναμη. Για να τον κατατροπώσει, ο  Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του Ορμ, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, με στόχο να συνάψουν μία ανορθόδοξη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να προστατεύσουν το βασίλειο και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman και τον κόσμο από τον αφανισμό.

    Αναμφίβολα, είμαστε βέβαιοι ότι όλοι θα περιμένετε πως και πως για να πάτε να την απολαύσετε στο σινεμά το sequel του Aquaman, για αυτό και εμείς σε συνεργασία με την Tanweer (εταιρεία διανομής της Warner στη χώρα μας), φροντίσαμε και σας ετοιμάσαμε τον πιο cool και επικό superhero διαγωνισμό… ever! 10 φαν μπορούν να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την avant-premiere του Aquaman: To Χαμένο Βασίλειο, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 20.00 (ώρα προσέλευσης 19.15) στα Village Cinemas @ The Mall Athens, στην αίθουσα Vmax Sphera.

    Για να λάβετε μέρος δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα βήματα που ακολουθούν (απαραίτητο το comment):

    1. Like στη Facebook page του @digitallife.gr και της @tanweergreece

    2. Share τον διαγωνισμό στο profile σας (σε public μορφή)

    3. Σχόλιο κάτω από το άρθρο

    Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 18/12/2023 (23:59). Οι νικητές / -τριες θα ανακοινωθούν στις 19/12/2023

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles