20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημο: Ανακοινώθηκε στο MWC το Nothing Phone 2

    Μπορεί το Nothing Phone να μην κυκλοφόρησε προς το παρόν στην ελληνική αγορά, αποτέλεσε όμως μια συσκευή που κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού, εξαιτίας του σχεδιασμού της και της… δελεαστικής της τιμής. Στο πλαίσιο του MWC 2023, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βαρκελώνη, η εταιρεία ανακοίνωσε τον ερχομό ενός ακόμα μοντέλου, του Nothing Phone 2.

    Πιο συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της Nothing, Carl Pei, μίλησε για το επερχόμενο smartphone σε σχετική εκδήλωση, επιβεβαιώνοντας ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του νέου smartphone, αναμένεται μια premium “ναυαρχίδα” με κάποιες διαφορές σε σχέση με το πρώτο μοντέλο. Σημειώνεται ότι το Nothing 1 κυκλοφόρησε με τσιπ Snapdragon 778G μεσαίας κατηγορίας, χάρη στο οποίο η τιμή του κινήθηκε σε προσιτά επίπεδα. Στην εκδήλωση ο CEO δεν αποκάλυψε τον επεξεργαστή του 2ου κατά σειρά smartphone, όμως η φήμες κάνουν λόγο για Snapdragon 8 Gen 1 / 2. Σύμφωνα με προηγούμενα δημοσιεύματα, το smartphone θα βγει στην αγορά με 12 GB RAM, οθόνη AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και μπαταρία 5000 mAh. Επιπλέον, η Nothing ανακοίνωσε ένα μυστηριώδες «νέο προϊόν» που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2023.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles