21.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

  Η Epson δίνει ηχηρό παρόν στην αγορά των βιντεοπροβολέων!

  Η Epson υπερασπίζεται τον τίτλο του νούμερο ένα κατασκευαστή βιντεοπροβολέων παγκοσμίως και επενδύει στην ανάπτυξη του τμήματος βιντεοπροβολέων εγκατάστασης, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει δύο νέες εντυπωσιακές σειρές βιντεοπροβολέων Pro-AV. Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα, η Epson υπερήφανα κατέχει τον τίτλο του νούμερο ένα κατασκευαστή, όσον αφορά και στους βιντεοπροβολείς φωτεινότητας άνω των 4.000 lumen, αλλά και κάτω των 4.000 lumens, ενώ κατέχει την πρώτη θέση και στις ειδικότερες κατηγορίες των Ultra Short Throw και Home Cinema βιντεοπροβολέων.

  l1100u_w_01

  Με στόχο πάντα την παροχή αξιόπιστων και λειτουργικών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς, η Epson αναπτύσσει και παρέχει λύσεις για κάθε επιχείρηση. Επιδιώκοντας να προσφέρει πάντα το καλύτερο, η Epson επενδύει πάνω από €100 εκατομμύρια για την ανάπτυξη του τμήματος των βιντεοπροβολέων εγκατάστασης, μεταξύ των οποίων και η νέα σειρά laser. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο για την Έρευνα και την Ανάπτυξη, η εταιρεία αφιερώνει €1.2 εκατομμύρια, ημερησίως, με έμφαση στην τεχνολογία προβολής 3LCD. Την δέσμευση της Epson για την ενίσχυση των επαγγελματικών βιντεοπροβολέων αποδεικνύει και το γεγονός ότι η εταιρεία έχει επενδύσει στον συγκεκριμένο τομέα 3 εκατομμύρια ανθρωποώρες, μέσα σε 3 χρόνια.

  Στην ήδη μεγάλη γκάμα βιντεοπροβολέων εγκατάστασης που διαθέτει η εταιρεία, έρχονται να προστεθούν οι νέες σειρές που περιλαμβάνουν και τα πρώτα μοντέλα εγκατάστασης laser, τα οποία αξιοποιούν μια σειρά τεχνολογικών καινοτομιών για να εδραιώσουν τη θέση της Epson ως έναν από τους μεγάλους παίκτες της αγοράς. Με την τεχνολογία 3LCD, οι βιντεοπροβολείς της Epson προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις προβολής για κάθε περιβάλλον. Αποδίδουν ομοιόμορφα τον λευκό και έγχρωμο φωτισμό, με πλούσια, έως και τρεις φορές πιο φωτεινά χρώματα, όπως αποδεικνύεται και από το βιομηχανικό πρότυπο μέτρησης της απόδοσης έγχρωμου φωτισμού (CLO). Η Epson σε αυτήν την κατηγορία είναι ο μόνος κατασκευαστής που διαθέτει πενταετή εγγύηση, 20.000 ωρών λειτουργίας.

  g7905u_b_03

  Η νέα σειρά εγκατάστασης EB-G7000 (EB-G7800, EB-G7200W, EB-G7000W, EB-G7905U, EB-G7900U, EB-G7400U) περιλαμβάνει μοντέλα ιδανικά για παρουσιάσεις υψηλής ποιότητας, αλλά και την υποστήριξη προβολών σε μεγάλο χώρο (πχ mapping ή ψηφιακή σήμανση). Τα μοντέλα της σειράς αποτελούν την κατάλληλη λύση για χρήση στις αίθουσες συσκέψεων, τα αμφιθέατρα ή τα μουσεία. Συγκεκριμένα, ο WUXGA LCD βιντεοπροβολέας EBG7900U, χάρη στα 7000 lumen WUXGA LCD, παρέχει φωτεινές εικόνες ακόμα και στο φως της ημέρας, ενώ προσφέρει πλούσιο χρωματικό χώρο χάρη στην τεχνολογία 3LCD.

  Τη σειρά EB-G7000 έρχεται να συμπληρώσει η νέα σειρά laser βιντεοπροβολέων εγκατάστασης EB-L1000U (EB-L1500U, EB-L1505U, EB-L1405U, EB-L1300U, EB-L1200U, EB-L1100U), ιδανικών για παρουσιάσεις με ανώτερη ποιότητα εικόνας. Όλοι οι Laser βιντεοπροβολείς της Epson (σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό) έχουν και τα δύο βασικά μέρη (phosphor wheel & panels) κατασκευασμένα από ανόργανα υλικά. Ως αποτέλεσμα φωτεινότητα και ποιότητα χρωμάτων διατηρούνται στον χρόνο και για το λόγο αυτό η Epson είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει εγγύηση 20.000 ώρες ή 5 χρόνια. Παράλληλα, υποστηρίζουν ανάλυση 4K enhanced αποδίδοντας εικόνες απίστευτης ακρίβειας και καθαρότητας. Συγκεκριμένα, ο WUXGA βιντεοπροβολέας EB-L1405U διαθέτει 8000 lumen και προσφέρει ανώτερης ποιότητας εικόνες και μεγάλης διάρκειας απόδοση ενώ αποδίδει ζωντανά χρώματα και υψηλή απόδοση έγχρωμου φωτισμού χάρη στην 3LCD τεχνολογία της Epson.

  g7200w_w_02

  Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas σχολίασε: «Με όχημα τις καινοτόμες τεχνολογίες μας έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας και αξιοπιστίας λύσεις σε πληθώρα περιβαλλόντων, όπου απαιτείται η προβολή. Είμαστε  ιδιαίτερα περήφανοι που συνεχίζουμε και καινοτομούμε παραμένοντας στην κορυφή της τεχνολογίας βιντεοπροβολέων παγκοσμίως και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε σε καταναλωτές και επιχειρήσεις την ποιότητα προβολής που απαιτούν.»

  Δημήτρης Σκιάννης
  Δημήτρης Σκιάννης
  Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles