23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται νέα ταινία «Βλέπω τον Θάνατό σου 6» (Final Destination) μετά από 9 χρόνια!

    Η εμβληματική πλέον σειρά ταινιών θρίλερ «Βλέπω τον Θάνατό σου» (Final Destination) επανέρχεται με 6 μέρος. Πέρασαν 9 χρόνια από το “Final Destination 5” για να ξαναδούμε στην μεγάλη οθόνη το χαρακτηριστικό splatter.  Πρόκειται για θρίλερ όπου πολύ απλά βλέπουμε ιστορίες ανθρώπων και τις τραγικές συμπτώσεις που προκάλεσαν τον θάνατό τους. Όλα αυτά με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και πολύ αίμα.

    H συνήθεια των τελευταίων χρόνων είναι να βλέπουμε ολοένα και περισσότερα reboots παλαιών και επιτυχημένων franchise. Στην περίπτωση του «Βλέπω τον Θάνατό σου» δεν θα έχουμε reboot αλλά sequel, δηλαδή συνέχεια. Ακόμα, όπως δήλωσαν οι δημιουργοί, η νέα ταινία θα διαδραματίζεται στο ίδιο υποθετικό σύμπαν με τις υπόλοιπες 5.

    Βλέπω τον Θάνατό σου 6

    Η πλοκή της επερχόμενης ταινίας «Βλέπω τον Θάνατό σου 6»

    Επίσης, αποκάλυψαν ότι το 6ο μέρος του franchise θα πάρει μια διαφορετική στροφή από ότι έχουμε συνηθίσει. Αυτή τη φορά θα εστιάσουν σε διασώστες, όπως αστυνομικούς, πυροσβέστες κ.ά, οι οποίοι θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις για τη δική τους ζωή.

    «Παίζουμε με την ιδέα να λαμβάνει χώρα στον κόσμο των πρώτων βοηθειών: ιατρικό προσωπικό, πυροσβέστες και αστυνομία. Αυτοί οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τον θάνατο στις πρώτες γραμμές καθημερινά. Παίρνουν αποφάσεις που μπορούν να κάνουν τον κόσμο να ζήσει ή να πεθάνει», είπε ο παραγωγός Craig Perry. «Γιατί να μην βάλουμε αυτούς τους ανθρώπους στην εφιαλτική κατάσταση όπου κάθε επιλογή μπορεί να φέρει τη ζωή ή τον θάνατο, αλλά τώρα για τους εαυτούς τους».

    Στις πρώτες ταινίες, καθημερινοί άνθρωποι καταφέρνουν να ξεγελάσουν τον θάνατο. Αυτό συμβαίνει χάρη σε οράματα που βλέπουν λίγο πριν κάποιο μεγάλο δυστύχημα. Ωστόσο, ο θάνατος δεν «το βάζει κάτω» τόσο εύκολα, καθώς κυνηγάει όλους τους επιζώντες μέχρι να πάρει μαζί του ακόμα και τον τελευταίο.

    H New Line Cinema προσέλαβε τους Patrick Melton και Marcus Dunstan, τους σεναριογράφους των “Saw IV”, “Saw V”, “Saw VI” και “Saw 3D”, να γράψουν το σενάριο για την 6η ταινία.

    Βλέπω τον Θάνατό σου 6
     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles