23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Fall Guys: Ultimate Knockout, το νέο game «φαινόμενο» που σαρώνει τα πάντα στο διάβα του!

    Δεν έχει προλάβει καλά καλά να περάσει μια εβδομάδα από τότε που κυκλοφόρησε το Fall Guys: Ultimate Knockout και πλέον μπορούμε ήδη να μιλάμε για το νέο game… «φαινόμενο»! To party game της Mediatonic και της Devolver Digital πραγματικά δείχνει να σπάει κάθε ρεκόρ, καθώς σε λιγότερο από μία εβδομάδα κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια copies στο Steam!

    Στο Fall Guys οι gamers ελέγχουν το δικό τους… jelly bean και επιδίδονται σε ένα τρελό online multiplayer αγώνα με τη συμμετοχή 59 ακόμη παικτών, σε μια προσπάθεια να μην πέσουν από το επίπεδο! Όταν ξεκινάει ο αγώνας επικρατεί πραγματικός πανικός, καθώς τα χαριτωμένα ζαχαρωτά φασόλια σπρώχνονται και εφαρμόζουν κάθε κόλπο για να μπορέσουν να προσπεράσουν τους αντιπάλους τους, με απώτερο στόχο (τι άλλο;) να φτάσουν στη γραμμή του τερματισμού και έτσι να συνεχίσουν στην επόμενη πίστα. Πέραν του κλασικού endless runner αγώνα, το Fall Guys περιλαμβάνει και άλλα ενδιαφέροντα party games, όπου τα χαριτωμένα φασόλια παίζουν ποδόσφαιρο ή κάνουν άλλους διαγωνισμούς.

    Η πορεία του παιχνιδιού είναι πραγματικά εντυπωσιακή, καθώς το Fall Guys: Ultimate Knockout επειδή είναι δωρεάν για τους συνδρομητές του PlayStation Plus κυριολεκτικά κατάφερε να ρίξει τους servers, καθώς «έπιασε» τους 120.000 ταυτόχρονους χρήστες μέσα σε μόλις 24 ώρες από το launch του (εκ των οποίων με 56.000 ήταν χρήστες του Steam)! Και τα νούμερα που καταγράφει πλέον είναι ακόμη υψηλότερα, καθώς τα παραπάνω αφορούν την πρώτη ημέρα του launch του! Δείτε το trailer που ακολουθεί και σίγουρα θα ψηθείτε και εσείς για να δοκιμάσετε το νέο «φαινόμενο» στον κόσμο του gaming.

    https://youtu.be/z6UrdUAZ7wM

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles