20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν τη Samsung να σταματάει τη σειρά Galaxy Note!

    To Note αποτελεί μία από τις πιο premium και εξελιγμένες προτάσεις που κυκλοφορούν στην αγορά, έχοντας μάλιστα αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Τα smartphones που πάντοτε είναι άμεσα συνυφασμένα με τη χρήση του S-Pen βρίσκονται στο προσκήνιο για σχεδόν 10 χρόνια, ωστόσο σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της αγοράς αλλά και από το Reuters, η Samsung εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τερματίσει την παραγωγή μελλοντικών Galaxy Note. Μάλιστα, όπως ακούγεται το Note που θα παρουσιάσει εντός του 2021 θα είναι το τελευταίο της δημοφιλούς σειράς.

    Αιτία για αυτή την κίνηση της κορεατικής εταιρείας αποτελεί η πρόθεση της να κατευθύνει περισσότερους πόρους στην ανάπτυξη της νέας σειράς των foldable phones που σχεδιάζει να κυκλοφορήσει στο μέλλον. Επιπλέον, ακούγεται έντονα ότι η Samsung ενδέχεται να προχωρήσει στην ενσωμάτωση της γραφίδας S-Pen, σε αυτές τις κατηγορίες των foldable high-tech προϊόντων. Παράλληλα, η σειρά S βρίσκεται «παραδοσιακά» πάρα πολύ κοντά στη σειρά Note, καθώς οι διαφορές ανάμεσα στα δύο προαναφερθέντα μοντέλα είναι συνήθως μικρές. Φυσικά, σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση από τη Samsung, παρόλα αυτά είναι βέβαιο ότι στο άμεσο μέλλον θα δούμε πολλές αλλαγές στο προϊοντικό της portfolio από τη στιγμή που τα foldables αποτελούν το next-big thing της βιομηχανίας. Όποια κι εάν είναι η απόφαση της Samsung για το μέλλον των Note, σίγουρα θα το μάθουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες.      

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles