20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Senua’s Saga: Hellblade 2

    Όταν ακούσαμε για πρώτη φορά ότι το βραβευμένο με BAFTA Games Hellblade: Senua’s Sacrifice αποκτά sequel, ανυπομονούσαμε να μάθουμε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, εκτός από ένα gameplay video, η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. Σύμφωνα όμως με τα τελευταία δημοσιεύματα, το λανσάρισμα δεν είναι μακριά.

    Πιο συγκεκριμένα, οι φήμες λένε ότι το πολυβραβευμένο Senua’s Saga: Hellblade 2 θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου 2024. Καθώς πλησιάζει το Xbox Developers Direct, η Ninja Theory πιθανότατα θα επιβεβαιώσει επίσημα την ημερομηνία και θα μας διαφωτίσει με ένα gameplay trailer.

    Για όλους τους παίκτες που δεν έχουν παρακολουθήσει τις εξελίξεις γύρο από το Hellblade 2, το παιχνίδι ανακοινώθηκε πριν από 4 χρόνια στα The Game Awards 2019. Το παιχνίδι διαφημίστηκε ως αποκλειστικό Xbox series X|S και αναπτύσσεται για τις κονσόλες επόμενης γενιάς.

    Μαζί με την ανακοίνωση του Hellblade 2, υπάρχουν φήμες ότι θα μάθουμε περισσότερα για παιχνίδια όπως το Avowed του Obsidian και το Indiana Jones της Bethesda στο Xbox Developer Direct. Αναμένουμε εξελίξεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Ubisoft: Οι gamers πρέπει να καταλάβουν ότι τα παιχνίδια δε θα τους ανήκουν – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles