18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Επιστρέφει Tobey Maguire για το Spider-Man 4

    Το Spider-Man αποτελεί ίσως ένα από τα πιο κερδοφόρα franchise στη βιομηχανία του θεάματος. Το πρόσφατο No Way Home με τον Tom Holland κατάφερε να γεμίσει τα ταμεία την προηγούμενη χρονιά και μάλιστα μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες λόγω πανδημίας. Ότι στο μέλλον θα δούμε κι άλλες ταινίες με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο Αράχνη θεωρείται δεδομένο. Πρόσφατα δημοσιεύματα όμως κάνουν λόγο για μια επανεμφάνιση… έκπληξη, αφού Tobey Maguire φέρεται να επιστρέφει δυναμικά και ετοιμάζεται να φορέσει τη στολή για 4η φορά υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Sam Raimi.

    Πιο συγκεκριμένα, η αιφνίδια επιστροφή του Tobey Maguire ως Peter Parker στο Spider-Man: No Way Home του MCU έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν θα τον δούμε σε μια 4η ταινία.  Ο σκηνοθέτης της τριλογίας Spider-Man, Sam Raimi, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι είναι «εντελώς ανοιχτός» στην ιδέα της δημιουργίας του Spider-Man 4, χάρη στην ιδέα του Multiverse.  Επιπλέον, ο επίσημος λογαριασμός της Sony Pictures στο Twitter απάντησε σε έναν θαυμαστή που ρωτούσε για το Spider-Man 4, λέγοντας ότι «όλα είναι πιθανά». Σε συνέντευξή του στο ComicBook.com, ο ηθοποιός του Sandman, Thomas Haden Church, εξέφρασε ενδιαφέρον να επαναλάβει τον ρόλο του κακού στο Spider-Man -σε ένα πιθανό Spider-Man 4- με επικεφαλής τους Tobey Maguire και Sam Raimi.

    Ο Church παραδέχτηκε ότι άκουσε «φήμες», σημειώνοντας ότι «πιθανότατα θα έκανε εκστρατεία» για να εμφανιστεί σε ένα cameo: « Έχω ακούσει φήμες… ότι ο Sam Raimi επρόκειτο να κάνει άλλη μια ταινία με τον Tobey και αν συμβεί αυτό, πιθανότατα θα έκανα εκστρατεία για να κάνω τουλάχιστον ένα cameo». Τον Απρίλιο του 2022, ο Raimi είπε στο Fandango ότι θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Maguire είτε για μια ταινία Spider-Man είτε για άλλο έργο που είναι εκτός Marvel.

    Είναι άγνωστο πού άκουσε ο Thomas Haden Church τα νέα για το Spider-Man 4, αλλά είναι πιθανό ο ηθοποιός να το έμαθε από τις διάφορες φήμες στο διαδίκτυο. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει επίσης μια πιθανότητα ο Church να ενημερώθηκε για μια πιθανή τέταρτη ταινία Spider-Man από έγκυρες πηγές και το αποκάλυψε κατά λάθος στη συνέντευξη. Όποια και αν είναι η περίπτωση, είναι ασφαλές να πούμε ότι η ζήτηση για μια ταινία Spider-Man υπό την ηγεσία του Tobey Maguire είναι στα… ύψη και θα ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη αν η Sony Pictures αποφασίσει να προχωρήσει.

    Διαβάστε επίσης:

    ‘Έρχεται στο Steam τον Αύγουστο το Overwatch 2

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles