21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Φήμη: Η Millie Bobby Brown στο σύμπαν του Star Wars μετά το Stranger Things

    Η Millie Bobby Brown αποτελεί χωρίς αμφιβολία τη μεγάλη σταρ του Stranger Things, πρόσφατες φήμες όμως θέλουν να ταξιδεύει σε έναν πολύ μακρινό γαλαξία!

    Η δημοφιλής σειρά του Netflix πλησιάζει στο τέλος και, παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός συμμετέχει στο Enola Holmes, αρκετές είναι οι συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Σύμφωνα με σχετική φημολογία από τη Mirror Online, η Brown αυτή την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Disney, προκειμένου να ενσωματωθεί στο σύμπαν του Star Wars.

    Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Eleven του Stranger Things και ο πατέρας της που την εκπροσωπεί έχουν θέσει τις πρώτες βάσεις με την πρόεδρο της Lucasfilm Kathleen Kennedy. Μάλιστα το studio ενδιαφέρεται τόσο πολύ να κατοχυρώσει το ταλέντο της Brown, που είναι πρόθυμο να πληρώσει περίπου 15 εκατ. δολάρια για το μυστηριώδη μέχρι στιγμής ρόλο που θα υποδυθεί. Δεν έχει γίνει σαφές προς το παρόν αν η συνεργασία αφορά κάποια ταινία Star Wars ή κάποιο τηλεοπτικό project του franchise για το Disney +.

    Σίγουρα πάντως η Brown θα αποτελούσε ενδιαφέρουσα προσθήκη για το Star Wars, όχι μόνο εξαιτίας του ταλέντου αλλά κυρίως εξαιτίας της δημοτικότητάς της αυτή την περίοδο. Βέβαια, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι διασταυρωμένο, αφού πρόκειται απλώς για φήμες. Αναμένουμε τις εξελίξεις!

    Διαβάστε επίσης:

    Blonde: H Ana de Armas μεταμορφώνεται στην “ιέρεια” του Hollywood Marilyn Monroe (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles