20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Τον Οκτώβριο η αποκάλυψη του πρώτου foldable της OnePlus

    Τα foldables αποτελούν την μεγαλύτερη ίσως τάση των τελευταίων χρόνων στην κατηγορία των smartphones και προσεχώς μια ακόμη εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη δική της πρόταση. Η OnePlus επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι η νέα της συσκευή θα αποκαλυφθεί σύντομα και συγκεκριμένα μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Zeng Xi, Creative Director for Product της OnePlus αναφέρθηκε στο λανσάρισμα του foldable κατά τη διάρκεια μιας ειδικής εκδήλωσης με θέμα “Πώς να μείνετε μπροστά στο παιχνίδι τεχνολογίας”. Παράλληλα, ο γνωστός tipster Max ισχυρίστηκε στο Twitter ότι το κινητό θα φτάσει στις 19 Οκτωβρίου.

    Το OnePlus Open, όπως αναφέρεται, σύμφωνα με τις διαρροές θα έρθει με οθόνη 7.8 ιντσών 2K AMOLED και 6.3 ιντσών AMOLED εξωτερική οθόνη, και 120Hz refresh rate. Θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2, και θα τον συνοδεύουν 16GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικός χώρος, και 4.800mAh μπαταρία με 67W φόρτιση. Όσον αφορά τις κάμερες, οι φήμες θέλουν τριπλό σύστημα με 48MP κύρια, 48MP ultra wide, και 64MP τηλεφακό.

    Photos: gsmarena

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles