23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Flip.gr: Χειμερινές εκπτώσεις με ασύγκριτες τιμές σε top refurbished ηλεκτρονικές συσκευές

    Οι φετινές χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν και το flip.gr προσφέρει δυνατές προσφορές και ακόμα χαμηλότερες τιμές για να αποκτήσετε σε σούπερ τιμές όλα όσα δεν προλάβατε τη χρονιά που πέρασε. Από τις 15 Ιανουαρίου και έως τις 7 Φεβρουαρίου, στο flip.gr θα βρείτε δεκάδες refurbished smartphones & tablets με έκπτωση έως και -100€. Είναι ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον tech εξοπλισμό σας διαλέγοντας ανάμεσα σε μια πραγματικά μεγάλη γκάμα από refurbished συσκευές!

    Μπαίνοντας στο flip.gr, θα ανακαλύψετε smartphones και tablets «σαν καινούρια» από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας, τα οποία παραδίδονται στην πόρτα σας γρήγορα και με ασφάλεια. Το flip.gr είναι εδώ για να καλύψει κάθε διαφορετική ανάγκη και budget. Είτε αναζητάτε μία νέα συσκευή για εσάς τους ίδιους είτε επιθυμείτε να κάνετε ένα δώρο σε κάποιον φίλο ή συγγενή, στο flip.gr μπορείτε να βρείτε δεκάδες προϊόντα σε τιμές έως και -100€. Πιο συγκεκριμένα, με μία αναζήτηση στο site του flip.gr, μπορείτε να βρείτε smartphones σε πολύ καλή κατάσταση και ασυναγώνιστη τιμή, όπως iPhone 11 64GB στα 299,99€, iPhone 13 Pro 128GB στα 629,99€ και iPhone 12 Pro 128GB στα 477,99€.

    Μόλις πραγματοποιήσετε την αγορά σας από τη Flip, η συσκευή φτάνει στα χέρια σας «σαν καινούρια» σε 3 έως 5 μέρες, μέσα σε μια υπέροχη συσκευασία, με εγγύηση 2 ετών και με δυνατότητα δωρεάν επιστροφής 30 ημερών. Ταυτόχρονα, μία αγορά από το flip.gr βοηθά ενεργά στο μοντέλο της κυκλικής οικονομίας και της βιωσιμότητας του πλανήτη. Επιλέγοντας μια refurbished συσκευή, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε μοντέλα των αμέσως προηγούμενων ετών, σε ασυναγώνιστη τιμή, αλλά με την ασφάλεια και εγγύηση ενός καινούργιου.

    Παράλληλα, οι ηλεκτρονικές συσκευές που πωλούνται από τους χρήστες στη Flip, παραδίδονται στο επισκευαστικό κέντρο της εταιρείας στη Ρουμανία, περνούν από έναν ενδελεχή ποιοτικό έλεγχο 67 σημείων και σε περίπτωση που βρεθεί οποιαδήποτε βλάβη οι Flip Experts προχωρούν στη διαδικασία του refurbishment. Αν επίσης κάποιο από τα εξαρτήματα του κινητού δεν λειτουργεί σωστά ή είναι ελαττωματικό, αντικαθίσταται αμέσως με ένα καινούργιο. Έτσι, η Flip χαρίζει στις συσκευές τη δεύτερη ζωή που αξίζουν, μειώνοντας το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα! Στη συνέχεια, ανάλογα με την αισθητική κατάστασή της συσκευής, η εταιρεία την ταξινομεί σε 4 διαφορετικές κατηγορίες: Σαν Καινούργια, Άριστη, Πολύ Καλή και Καλή, ενώ παράλληλα προσθέτει στο website φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης του τελικού προϊόντος.

    Με αυτό τον τρόπο, ξέρετε ακριβώς τι αγοράζετε και είστε σίγουροι ότι κάνετε την ΕΞΥΠΝΗ επιλογή τόσο για εσάς όσο και για τον πλανήτη!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles