20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Game of Thrones: Θα επιστρέψει ο Hodor ως White Walker;

    Είναι το show που περιμένουν άπαντες αυτό το καλοκαίρι για να δουν τι θα γίνει τελικά με αυτόν τον περίφημο χειμώνα που έρχεται. Το Game of Thrones γυρίζει την 7η σεζόν του εκεί στον ξεπαγιασμένο βορρά και μένει να δούμε ποιες από τις θεωρίες “συνομωσίας” που κυκλοφορούν θα βγουν αληθινές. Μάλιστα προέκυψε ακόμα μία και είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Kristian Nairn, βλέπε αγαπημένος Hodor, άφησε κάποιες μικρές σπόντες πως ίσως μπορεί να επιστρέψει στο show και μάλιστα να κάνει το comeback του εντυπωσιακό. Στην Belfast Telegraph που μίλησε κάτι ψέλλισε πως θα ήθελε να δει τη “διαβολική” πλευρά του χαρακτήρα του να επιστρέφει στη σειρά, κάτι που φυσικά άναψε αμέσως φωτιές στα social media.

    hodor-got

    “Ως fan δεν είμαι σίγουρος εάν θα μου άρεσε αυτό, όμως ως ηθοποιός θα το λάτρευα και θα απολάμβανα πολύ να το παίξω. Βέβαια νομίζω πως είναι καλά όπως έχει μείνει η κατάσταση, αφού έχουν γίνει πολλές αναγεννήσεις στο Game of Thrones. Ίσως ο Hodor να μην είναι νεκρός, μπορεί απλά να τριγυρίζει στην εξοχή και να τρώει μούρα σαν αρκούδα!”
    Στην ερώτηση εάν βλέπει τον Hodor να επιστρέφει ως White Walker απάντησε: “Θα πω όχι αλλά μπορεί και να λέω ψέμματα. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα. Μου έχουν ξεφύγει κατά λάθος πράγματα τις προηγούμενες φορές και ήταν ένα κακό μάθημα για μένα”. 
    Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου του Game of Thrones θα προβληθεί στις 16 Ιουλίου και μέχρι τότε μένει να δούμε εάν ο συμπαθής Hodor θα επιστρέψει, έστω και σαν… ζόμπι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles