23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Γιατί κάποιοι ζητούν εκατοντάδες δολάρια στο eBay για μία βιντεοκασέτα Disney movie από τα ’90s

    Αν αναζητήσετε Disney VHS στο eBay, θα βρείτε άφθονες κόπιες από σχετικές ταινίες της δεκαετίας του ’90. Το περίεργο δεν είναι αυτό αλλά το ότι κάποιοι ζητάνε έως και περισσότερα από 1.000 δολάρια ανά ταινία για να την πουλήσουν online. Κάποιοι ζητάνε ακόμη και 10.000 δολάρια. Ένας ζητάει 1,5 εκατ. δολάρια για 12 ταινίες της Disney. WTF! Τι συμβαίνει ακριβώς και έχουν ανέβει τόσο οι τιμές;

    disney

    Η απάντηση είναι ότι όλα αυτά οφείλονται πιθανώς σε ένα άρθρο του site Tech Times τον περασμένο Μάιο με τον προβοκατόρικο τίτλο “You May Have Hit the Jackpot If You Still Own This Diney Movie on VHS”. Το άρθρο έγινε viral και το αναπαρήγαγαν πολλές ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο ανάμεσά τους γνωστά sites όπως η Sydney Morning Herald.

    Ακολούθησαν και άλλα άρθρα και κάπως έτσι κάποιοι πίστεψαν ότι μπορούν να βγάλουν χρήματα με την πώληση στο eBay μίας σπάνιας έκδοσης σε τρελή τιμή, αλλά φυσικά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Οι “σπάνιες” εκδόσεις ταινιών σε VHS όπως π.χ. του “Beauty and the Beast” στο eBay τελικά δεν ήταν και τόσο σπάνιες, αλλά υπάρχουν και πωλούνται κατά χιλιάδες ανά τον κόσμο.

    Ίσως κάποιοι να ξεγελάστηκαν και να πλήρωσαν τις ακριβές τιμές σε κάποια listings, ωστόσο λίγο να ψαχνόταν κάποιος θα γνώριζε ότι μπορεί να αποκτήσει με ελάχιστα χρήματα μία κόπια – στην περίπτωση που δεν την έχει ήδη σπίτι του όπως συμβαίνει με πολλούς.

    Κοίτα να δεις τι σου κάνουν μερικά viral άρθρα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles