23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Η αναβάθμιση του Google Earth δείχνει έναν ακόμα πιο εντυπωσιακό πλανήτη

    Θα εκπλαγείτε όταν δείτε την αναβάθμιση του Google Earth 6.2. Την Πέμπτη το βράδυ, το update έδειξε εξαιρετικές βελτιώσεις στην εφαρμογή των δορυφορικών χαρτών, αλλάζοντας το «κολάζ» από τετραγωνάκια που εμφανιζόταν σε περιπτώσεις με πολύ ομαλές και λεπτομερείς εικόνες που δείχνουν ένα πλανήτη, τον πλανήτη Γη, ακόμα πιο όμορφο και πιο… ρεαλιστικό.

    Πέρα όμως από τις ρεαλιστικές εικόνες το Google Earth δίνει πια τη δυνατότητα να αναζητήσουμε περιοχές με βάση κάποια αξιοθέατα και τοποθεσίες και τις εικόνες αυτές να τις μοιραστούμε στο Google+.Αυτό που βλέπουμε στο Google Earth, από την αρχή της δημιουργίας του, είναι δορυφορικές φωτογραφίες που έχουν ληφθεί σε διάφορα χρονικά διαστήματα και έχουν τοποθετηθεί στην εφαρμογή. Αυτός ήταν και ο λόγος που πολλές φορές, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, βλέπαμε αυτές τις φωτογραφίες, λίγο… άκομψα ενωμένες μεταξύ τους.

    Η μεγάλη αλλαγή που θα παρατηρήσετε αν χρησιμοποιήσετε το Google Earth είναι πως το κολάζ των φωτογραφιών από τους δορυφόρους, έχει γίνει πιο ομαλό, δείχνοντας ένα πλανήτη περισσότερο… μπλε και όμορφο. Η ίδια ομαλότητα στην εικόνα, δεν είναι μόνο στις γενικές φωτογραφίες της Γης, αλλά και όταν κάνετε zoom σε περιοχές και συγκεκριμένες τοποθεσίες.

    Η αναζήτηση είναι πια παρόμοια με αυτή του Google Maps, με αυτόματη συμπλήρωση αλλά και την λίστα με τις εναλλακτικές αναζητήσεις στο αριστερό μέρος της οθόνης για ακόμα περισσότερα… οπτικά ταξίδια στον πλανήτη.Εμείς εντυπωσιαστήκαμε… Κι εσείς, αν θέλετε να ταξιδέψετε, μπορείτε να κατεβάσετε το Google Earth 6.2 από εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles