17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Google Everywhere. Ο φωνητικός βοηθός της Google ετοιμάζεται να κατακτήσει όλο το Android

    Το παιχνίδι των φωνητικών βοηθών στα λειτουργικά έχει αρχίσει και φουντώνει. H Apple μας σύστησε το Siri το 2011 και από τότε το βελτιώνει συνεχώς με τις φήμες να θέλουν ακόμη περισσότερες λειτουργίες γι’ αυτό στο iOS 8, η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα τα Windows Phone 8.1 με την Cortana και η Google παίζει δυνατά με το Google Now και την περίφημη “Ok Google” εντολή. Τώρα, η τελευταία, όπως διαβάζουμε, σκέφτεται να βάλει δυνατότητες φωνητικής ενεργοποίησης σε κάθε Google App του Android.

    Όπως διαβάζουμε στο σχετικό report, το χαρακτηριστικό “Google Everywhere” θα επιτρέψει σε χρήστες Android να χρησιμοποιούν τη φράση “Ok Google” ώστε να εμφανίζουν ένα ειδικό μενού βασισμένο σε φωνητικές λειτουργίες που θα τους επιτρέπει να χειρίζονται πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά της συσκευής: να πλοηγούνται ανάμεσα στις φωτογραφίες, να ελέγχουν τα emails τους ή να εκτελούν μία σειρά από άλλες εντολές. Όπως φαίνεται, ο καθένας θα μπορεί να επιλέξει αν θα έχει ενεργοποιημένη την επιλογή “Google Everywhere” ή όχι.

    ok-google-everywhere

    Παραπάνω βλέπετε μία concept φωτό από το πώς θα είναι το ενημερωμένο interface, όπως το φαντάζεται το Android Police.

    Για να δούμε λοιπόν αν ανταποκριθεί στην πραγματικότητα και δούμε σύντομα τον ενισχυμένο ρόλο του “Ok Google” στο Android μας…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles