21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Google Fit. Η απάντηση της Google στο… HealthKit της Apple (και όχι μόνο) έρχεται στο Google I/O 2014!

    Μία νέα “health service” με την ονομασία Google Fit φαίνεται πως ετοιμάζει η αμερικανική εταιρεία, με στόχο να την παρουσιάσει στο Google I/O 2014 που θα διεξαχθεί στο San Francisco στις 25 και 26 Ιουνίου. Αυτό τουλάχιστον μεταδίδει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του το Forbes, έχοντας πληροφορίες για μία υπηρεσία που θα συγκεντρώνει δεδομένα από δημοφιλείς fitness trackers και άλλες εφαρμογές που σχετίζονται με την υγεία και τη φυσική κατάσταση.

    Google Announces Quarterly Earnings

    Το Google Fit φαίνεται πως αποτελεί την απάντηση στο Apple HealthKit που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο των νέων λειτουργιών του iOS 8 στο συνέδριο προγραμματιστών WWDC 2014, καθώς και του σχετικού concept SAMI που αποκάλυψε πρόσφατα η Samsung.

    Δε γνωρίζουμε ακόμη αν το Google Fit θα αποτελεί μία ξεχωριστή εφαρμογή ή ένα feature ενσωματωμένο σε επόμενη έκδοση του Android, θα έχει, ωστόσο, τρομερό ενδιαφέρον και προοπτικές να συνδεθεί και με το λογισμικό για για wearables, Android Wear, που έχει ανακοινώσει η εταιρεία. Το Google I/O 2014, έτσι κι αλλιώς, αναμένουμε να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για τα νέα smartwaches που ετοιμάζει η εταιρεία, σε συνεργασία με μεγάλους κατασκευαστές (LG G Watch και Motorola Moto 360), οπότε φανταζόμαστε ότι θα είναι ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα events της χρονιάς…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles