23.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Google Play Music. Νέα δωρεάν έκδοση που τα βάζει με το… Apple Music και όχι μόνο

    Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της υπηρεσίας Apple Music που έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιουνίου, η Google σε μία “επιθετική” κίνηση προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον στη δική της streaming service. Και κάπως έτσι, το Google Play Music αποκτά τη δική του δωρεάν έκδοση (με διαφημίσεις), η οποία προσφέρει συγκεκριμένες λίστες σχεδιασμένες ώστε να “συντροφεύουν” κάθε ώρα της ημέρας σας.

    google-music-free

     

    Πρόκειται για μία δυνατότητα που είχε δοθεί στους επί πληρωμή συνδρομητές της υπηρεσίας από την περσινή χρονιά μετά την εξαγορά του Songza, τώρα ωστόσο είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες του Google Play Music στις ΗΠΑ και θα υποστηρίζεται στην έκδοση για web και σύντομα για Android και iOS.

    Όσοι διαθέτουν συνδρομή, πέρα από την πρόσβαση στις λίστες, θα έχουν φυσικά extra δυνατότητες, όπως αποφυγή διαφημίσεων, offline μουσική, δημιουργία των δικών τους playlists κ.ά.

    Ο χώρος των υπηρεσιών streaming music αποκτά ολοένα και περισσότερο ανταγωνισμό τελευταία και φαίνεται πως το επόμενο διάστημα αυτός θα συνεχίσει να είναι έντονος με μεγάλους “παίκτες” να κυκλώνουν την αγορά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles