17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Οι fans του Grand Budapest Hotel γράφουν κριτικές γι’ αυτό στο TripAdvisor!

    Είναι γνωστό πως ο Wes Anderson έχει πολλούς fans. Γνωρίζουν απέξω κι ανακατωτά τα φιλμ του, από το σενάριο και τα πλάνα μέχρι την κάθε λεπτομέρεια που αφορά την τόσο ιδιαίτερη αισθητική του αγαπημένου τους σκηνοθέτη. Μάλιστα είναι διατεθιμένοι να ταξιδέψουν μέχρι την Zubrowka για να μείνουν στο Grand Budapest Hotel. Άμα δεν μας πιστεύετε μπείτε στο TripAdvisor να διαβάσετε τις κριτικές που υπάρχουν για το ξενοδοχείο!

    Grand Budapest Hotel

    Ναι, η Zubrowka είναι μία φανταστική χώρα και το ξενοδοχείο δεν υφίσταται ωστόσο οι fans είναι fans και θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους. Γι’ αυτό και έφτιαξαν μία σελίδα στο γνωστό site και γράφουν ευφάνταστες κριτικές για το ξενοδοχείο! Αναφέρονται από το εντυπωσιακό λόμπι που είναι το πρώτο πράγμα που τους κάνει εντύπωση μέχρι το ιδιαίτερο στυλ των δωματίων και άλλα τέτοια ονειρικά που φυσικά παραπέμπουν στην ταινία του Anderson. Η συνολική του βαθμολογία είναι 4.5. Καθόλου άσχημα δηλαδή. 
    Για την ιστορία να πούμε πως όντως υπάρχει ξενοδοχείο με αυτό το όνομα, αλλά φυσικά δεν έχει καμία σχέση με αυτό της ταινίας. Το Grand Budapest Hotel βρίσκεται στο δάσος του Βραδεμβούργου, λίγα μίλια βόρεια του Βερολίνου και από τα πρώτα κιόλας χρόνια, αποτέλεσε ένα “εργαλείο” στα χέρια της εκάστοτε κυβέρνησης για να βοηθήσει στην εκάστοτε προπαγάνδα της εποχής (μέχρι και τα Ναζιστικά χρόνια πρόλαβε). Σήμερα είναι ένα ξενοδοχείο φάντασμα που αφήνει τον χρόνο να αφήνει επάνω του τα σημάδια του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles