18.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    GTA 6: Γνωστός ράπερ αποκάλυψε τη συμμετοχή του στον πολυαναμενόμενο τίτλο της Rockstar

    Το GTA 6 αποτελεί σίγουρα το πιο πολυαναμενόμενο video game για το επόμενο διάστημα και, οποιαδήποτε είδηση το αφορά, είναι ικανή να βάλει… φωτιά στο διαδίκτυο. Μετά το πρώτο trailer που οι fans είχαν την ευκαιρία να δουν το Δεκέμβριο, έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες ότι ένας γνωστός ράπερ συμμετέχει στο παιχνίδι το οποίο θα δούμε να κυκλοφορεί το 2025.

    Πρόκειται για τον Faheem Rashad Najm, γνωστό και ως T-Pain, ο οποίος αποκάλυψε κατά τη διάρκεια ενός livestream στο Twitch ότι αυτή την περίοδο εργάζεται για το GTA 6. Μπορεί ο ράπερ να μην ανέφερε ακριβώς με ποια ιδιότητα εμπλέκεται στον επερχόμενο τίτλο της Rockstar, όμως εξήγησε ότι αυτός είναι ο λόγος που η εταιρεία του απαγόρευσε να παίζει πλέον GTA RP.

    Συγκεκριμένα ο T-Pain ανέφερε: «Ήμουν στον NοPixel αλλά μετά άρχισα να δουλεύω στο GTA 6 και μου είπανε ότι δεν θα μπορώ από εδώ και πέρα να παίζω RP. Μου έκαναν μια ολόκληρη ομιλία σε φάση “κι αν κάποιος σου έκλεβε το άλμπουμ και το αντέγραφε;” και τους λέω “ΟΚ, το καταλαβαίνω κατά κάποιον τρόπο”, αλλά περνούσα καλά. Είμαι εντάξει με αυτό».

    Όπως καταλαβαίνετε οι φήμες οργιάζουν, προσπαθώντας να ανακαλύψουν το μυστηριώδη ρόλο του ράπερ στο GTA 6. Γράφει μουσική, ενσαρκώνει κάποιον playble χαρακτήρα; Μόνο ο καιρός θα δείξει….

    Διαβάστε επίσης:

    CD Projekt Red: Ξεκινά η ανάπτυξη του νέου Cyberpunk 2077 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles