23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    GTA 6: Μετρούν αντίστροφα για την αποκάλυψη οι fans! Τα στοιχεία που έριξαν λάδι στη… φωτιά

    Είναι γεγονός ότι η fans του GTA αξίζουν βραβείο υπομονής. Έχουν περάσει αμέτρητα χρόνια από τότε που η Rockstars λάνσαρε το 5ο παιχνίδι του franchise και οι φήμες για τον επερχόμενο τίτλο «δίνουν και παίρνουν», χωρίς όμως να προκύπτει κάτι… χειροπιαστό και επίσημο.

    Πότε θα γίνει η περιβόητη αποκάλυψη; Οι fans είναι πλέον πεπεισμένοι ότι είναι κοντά. Μήπως όμως η συνεχώς αυξανόμενη αγωνία τους για το GTA 6, τους κάνει να βλέπουν σημάδια που δεν υπάρχουν;

    Για να γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι, μια θεωρία εμφανίστηκε στο Twitter και το Reddit, η οποία υποστηρίζει ότι μια μεγάλη ανακοίνωση για το παιχνίδι βρίσκεται προ των πυλών. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν από μια διαφημιστική εικόνα από την τελευταία ενημέρωση της Rockstar για την εκδήλωση Moon Festival του Grand Theft Auto Online. Δύο χαρακτήρες στέκονται μπροστά από την πινακίδα Vinewood του παιχνιδιού. Το μεγαλύτερο μέρος της είναι καλυμμένο. Μόνο τα γράμματα “VI” είναι απαλλαγμένα από οποιαδήποτε κάλυψη. Το VI είναι ο αριθμός έξι στα λατινικά, με αποτέλεσμα τα ραντάρ ορισμένων θαυμαστών να… ενεργοποιηθούν.

    Κάτι που επίσης έδωσε ελπίδες ήταν το φεγγάρι στην εικόνα. Κάποιοι χρήστες του διαδικτύου, αρκετά πεινασμένοι για πληροφορίες, όπως ο χρήστης του Reddit ApprehensiveTop8927 και ο χρήστης του Twitter Dirty_Worka – έχουν συμπεράνει ότι το φεγγάρι στην εικόνα βρίσκεται στη φάση Waning Gibbous. Μαντέψτε πότε το πραγματικό φεγγάρι εισέρχεται στη φάση Waning Gibbous; Στις 2 Οκτωβρίου και ξανά την 1η Νοεμβρίου. Μήπως κρύβει κάτι ο Νοέμβριος;

    Διαβάστε επίσης:

    Facebook: Δυνατή η δημιουργία πολλαπλών προφίλ σε ένα λογαριασμό

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles