17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    H άνοιξη ξεκινά με απεριόριστα data από τη Vodafone

    Η άνοιξη έφτασε και η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data σε όλους τους οικιακούς και εταιρικούς πελάτες συμβολαίου και καρτοπρογράμματος για 5 ημέρες με μόλις 1,90€.

    Αναλυτικότερα, όλοι οι οικιακοί και εταιρικοί πελάτες συμβολαίου και καρτοπρογράμματος μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστα data για 5 μέρες με μόλις 1,90€ έως και τις 18/4. Με την ενεργοποίηση της προσφοράς όλοι/ες συμμετέχουν αυτόματα σε διαγωνισμό με δώρο 2 iPhone 15 Pro Max 256GB. Επιπλέον, οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν εκ νέου την προσφορά μετά την λήξης της.

    Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω του My Vodafone App ή μέσω του link: https://bit.ly/springoffer24 καθώς και με τους παρακάτω τρόπους αποστολής μηνυμάτων:

    • Για πελάτες συμβολαίου (εκτός οικογενειακών): στέλνοντας Κ στο 1339
    • Για πελάτες οικογενειακών προγραμμάτων συμβολαίου: στέλνοντας Ν στο 1339
    • Για πελάτες με καρτοπρόγραμμα: στέλνοντας N to 1252

    Περισσότερα για τους όρους του διαγωνισμού: Διαγωνισμοί < Vodafone Ελλάδας | Vodafone.gr

    Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. και Φόρος Κινητής Τηλεφωνίας. Τα data της προσφοράς είναι διαθέσιμα και για χρήση σε περιαγωγή εντός ΕΕ/ ΕΟΧ με όριο 1.8GB στη χρήση τους.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles