23.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    H επόμενη παρτίδα Raspberry Pi, φτάνει την επόμενη εβδομάδα

    Υπήρχαν οι τυχεροί που έκαναν τις προπαραγγελίες και κατόρθωσαν να είναι οι ευτυχείς κάτοχοι των πρώτων 10.000 τεμαχίων του Raspberry Pi, του υπολογιστή σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας και αξίας περί των 35 δολαρίων.

    Τα νέα αφορούν την επόμενη δεκάδα χιλιάδων ανθρώπων που είχαν θέσει τις παραγγελίες τους στους δύο διανομείς που έχουν αναλάβει την κυκλοφορία του εκπαιδευτικού υπολογιστή, οι οποίοι θα λάβουν τις παραγγελίες τους μέσα στην επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα, μέχρι τις 20 Απριλίου.

    Όσοι δεν ανήκετε σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, οι διανομείς που έχει επιλέξει το ίδρυμα Raspberry, οι εταιρείες Farnell και RS Components, διαθέτουν φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα σας ενημερώσουν πότε ξανά θα μπορείτε να προχωρήσετε σε παραγγελία.

    Αλήθεια, έχει πάρει κάποιος από εσάς ήδη στα χέρια του τον μικροσκοπικό εκπαιδευτικό υπολογιστή που ήρθε να βγάλει γλώσσα σε όλους τους κανόνες marketing και στοχεύει να φέρει την επιστήμη των υπολογιστών πιο κοντά στα παιδιά; Αν ναι, μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις. Τουλάχιστον μέχρι να φτάσει στα χέρια μας ο δικός μας!

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles