23.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    H Samsung επεκτείνει την εγγύηση στις συσκευές Galaxy Enterprise Edition

    Η Samsung Electronics ανακοινώνει την επέκταση της εγγύησης για τις κινητές συσκευές Galaxy Enterprise Edition. Συγκεκριμένα, τα νέα μοντέλα των Galaxy S series, A series, Z series και Tab S series, διαθέτουν έναν επιπλέον χρόνο εγγύησης.

    Η επέκταση του χρόνου εγγύησης των Galaxy Enterprise Edition συσκευών της Samsung έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά παροχών που διευκολύνουν τις λειτουργικές ανάγκες μίας επιχείρησης:

    – Διαθέτουν δωρεάν συνδρομή ενός έτους στην υπηρεσία Knox Suite, μέσω της οποίας οι IT Managers μπορούν να διαμορφώσουν και να διαχειριστούν τις κινητές συσκευές εύκολα και γρήγορα.

    – Για την περαιτέρω διευκόλυνση του Business Continuity, η Samsung έχει επιλέξει να διατηρεί σε διαθεσιμότητα τις συσκευές Galaxy Enterprise Edition για δύο χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία τους.

    -Επιτρέπει να εγκαθίστανται σε αυτές ενημερώσεις ασφαλείας έως και πέντε έτη από την αρχική λειτουργία τους. Με αυτόν τον τρόπο, οι συσκευές διαθέτουν τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας και συντήρησης Android και Samsung.

    Με το ολοκληρωμένο πακέτο τεχνολογιών και ασφαλείας για κινητές συσκευές, και ιδιαίτερα μέσω της παροχής παρέχοντας πληθώρας διαφορετικών επιλογών, ελέγχου και προστασίας των συσκευών, η Samsung συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων και να προσφέρει λύσεις που απαντούν στις καθημερινές τους ανάγκες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles