23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    H Sony ανακοίνωσε το νέο PlayStation State of Play event

    Η Sony ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ότι το επόμενο State of Play θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου. Όσοι πιστοί, προσέλθετε! Αυτό το State of Play θα επικεντρωθεί σε “indie και third-party  τίτλους από όλο τον κόσμο”, δήλωσε η εταιρεία. Επομένως, καλό είναι να χαμηλώσετε λίγο τον πήχη και να μην περιμένετε μεγάλες νέες αποκαλύψεις από τα PlayStation Studios.

    “Η αυριανή μετάδοση θα επικεντρωθεί στις ενημερώσεις των παιχνιδιών που έχουν ανακοινωθεί προηγουμένως και έρχονται στις κονσόλες PlayStation”, έγραψε ο Shawne Benson της Sony στο blog του PlayStation. “Από indie και PSVR2 highlights, μέχρι σημαντικούς επερχόμενους τίτλους από τρίτους συνεργάτες μας, η τελευταία μας σειρά έχει κάτι για όλους!” Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι στη χώρα μας που θέλουν να παρακολουθήσουν το event, θα πρέπει να συντονιστούν αύριο τα μεσάνυχτα, δηλ. στις 15 Σεπτεμβρίου.

    Όπως όλα δείχνουν, η αυριανή μέρα επιφυλάσσει αρκετές εξελίξεις όσον αφορά το gaming. Η Nintendo θα ξεκινήσει την ημέρα με το επόμενο Nintendo Direct. Αμέσως μετά, η CD Projekt Red θα φιλοξενήσει μια εκπομπή για τη νέα επέκταση Cyberpunk 2077, Phantom Liberty.

    Διαβάστε επίσης:

    Κυκλοφόρησε το επίσημο launch trailer του Mortal Kombat 1 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles