23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Harry & Meghan: Στις 8 Δεκεμβρίου το νέο ντοκιμαντέρ που θα… ταράξει το παλάτι (trailer)

    Ακόμα ένα ντοκιμαντέρ των 6 επεισοδίων θα δούμε τις επόμενες ημέρες στο Netflix, το οποίο αφορά τη βασιλική οικογένεια και συγκεκριμένα το Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex. Η σειρά φέρει τον τίτλο Harry & Meghan και το πρώτο μέρος θα είναι διαθέσιμο στις 8 Δεκεμβρίου. Το δεύτερο μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 15 του ίδιου μήνα.

    Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε μάλιστα τις τελευταίες ώρες, που ρίχνει λίγο περισσότερο φως στο love story, αλλά και τις αντιδράσεις της βασιλικής οικογένειας στην «απειθαρχία» του μικρού γιου της Νταϊάνα και της συζύγου του. Το project ανέλαβε η σκηνοθέτης Liz Garbus και την ευθύνη της παραγωγής του έχει το ίδιο το ζευγάρι, το οποίο έχει υπογράψει μια σχετική συμφωνία με το Netflix το Σεπτέμβριο του 2020.

    Στο video ο Harry περιγράφει τη βασιλική ζωή ως ένα «βρώμικο παιχνίδι» και μιλά για «τον πόνο και τα βάσανα των γυναικών που παντρεύονται μέσα σε αυτό τον θεσμό της μοναρχίας». Ο ίδιος αναφέρει: «Κανείς δεν γνωρίζει την πλήρη αλήθεια. Εμείς γνωρίζουμε την πλήρη αλήθεια».

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Χριστούγεννα στην COSMOTE TV με πάνω από 90 ταινίες για όλη την οικογένεια

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles