17.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Honor Pad 8: Κλέβει την παράσταση με την τεράστια οθόνη των 12 ιντσών και τo ντελικάτο design!

    Πριν από λίγες ημέρες, η Honor προχώρησε στην επίσημη αποκάλυψη του Honor Pad 8, της συσκεύης που διαδέχεται το περσινό Pad V7, η οποία διαθέτει τεράστια οθόνη 12 ιντσών, chipset Qualcomm και προαιρετικό εξάρτημα πληκτρολογίου. Το νέο high-end tablet της γνωστής εταιρείας έρχεται με οθόνη IPS LCD με ανάλυση 2000 x 1200 pixels και δεν χρειάζεται κάποιος να είναι tech expert για να διαπιστώσει ότι η Honor έριξε μεγάλο βάρος στην εξωτερική εμφάνιση και κυρίως στο κομψό και λεπτεπίλεπτο design, με το πάχος της συσκευής να ανέρχεται στα 6.9mm και το βάρος της στα 520 γραμμάρια.  

    Tο chipset που έχει επιλέξει εδώ η Honor, είναι ένα Snapdragon 680, ενώ η μνήμη RAM είναι είτε 4GB, 6GB ή 8GB. Και οι τρεις επιλογές συνοδεύονται από 128GB εσωτερική μνήμης αποθήκευσης και χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την κατασκευάστρια εταιρεία, δεν φαίνεται να υπάρχει η δυνατότητα για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου μέσω microSD card. Το Pad 8 πρόκειται ουσιαστικά για μια συσκευή για ψυχαγωγία πολυμέσων και το Magic UI 6.1 αποτελεί ένα από τα “μεγάλα όπλα” του, προσφέροντας υποστήριξη διαχωρισμένης οθόνης για περισσότερες από 6.000 εφαρμογές. Παράλληλα μέσω του εύχρηστου User Interface υποστηρίζονται αιωρούμενα παράθυρα και δυνατότητα σύνδεσης του tablet, με επιλεγμένα smartphones Honor. Επιπλέον, η Honor έχει προσθέσει και δύο camera sensors των 5MP (έναν αισθητήρα στο πάνω τμήμα και έναν στο πίσω μέρος).

    Η θύρα USB-C βρίσκεται στο κάτω μέρος, η οποία χρησιμοποιείται για τη φόρτιση της μπαταρίας 7.250mAh με γρήγορη φόρτιση 22,5 W, ενώ έρχεται σε τρεις χρωματικές επιλογές (λευκό, μπλε και πράσινο χρώμα).  Η τιμή του ξεκινά στη Κίνα από τα 1.499 CNY (220 $) και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο εάν θα το δούμε από τα μέρη μας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles