20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    HOW TO: Εντοπίστε τις συσκευές σας με το Samsung SmartThings Find!

    Η Samsung έκανε την εύρεση συσκευών του οικοσυστήματός της, πανεύκολη με το SmartThings Find! Πλέον μπορείτε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να εντοπίσετε το smartphone σας και όχι μόνο!

    1. Εγκαταστήστε το SmartThings app

    Η συσκευή σας πιθανότατα έχει προεγκατεστημένο το Samsung SmartThings, αλλά σε περίπτωση που αυτό δεν συμβαίνει, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να την κατεβάσετε μέσα από το Google Play Store.

    1. App permissions

    Αφού κάνετε login με το Samsung account σας, θα χρειαστεί να δώσετε τα permissions που θα σας ζητήσει το SmartThings app. Χωρίς αυτά, δεν γίνεται τίποτα!

    1. Κατέβασμα του Find

    Το SmartThings Find είναι μόνο ένα από τα features του Samsung SmartThings. Έτσι, θα χρειαστεί να κατεβάσετε το αντίστοιχο add-on, κάτι που γίνεται με ένα άγγιγμα στην οθόνη.

    1. Δείτε τις συσκευές σας

    Αφού κάνετε όλα τα παραπάνω, ανοίξτε τη λειτουργία Find. Εκεί θα δείτε μια λίστα με όλες τις Samsung Galaxy συσκευές σας που είναι καταχωρημένες με στο Samsung account σας.

    1. Εντοπισμός συσκευής

    Αν η συσκευή που ψάχνετε είναι online μέσω data ή Wi-Fi, τα πράγματα είναι εύκολα. Απλώς κάντε tap επάνω της και θα εμφανιστεί στο χάρτη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

    1. Εντοπισμός μέσω BLE

    Δυστυχώς, μπορεί η συσκευή σας να μην είναι online ή να μην έχει καλή λήψη σήματος/GPS εκεί που βρίσκεται. Ωστόσο, μπορείτε να την εντοπίσετε τοπικά μέσω Bluetooth Low Energy (BLE). Όσο πλησιάζετε, το χρώμα στην οθόνη σας θα γίνεται πράσινο!

    1. Find My Mobile portal

    Αν χάσατε το κινητό σας και έχει πρόσβαση σε υπολογιστή/laptop ή άλλο κινητό, μπορείτε να το βρείτε μέσω web εφαρμογής, του Samsung Find My Mobile portal (findmymobile.samsung.com).

    1. Η πρόληψη είναι το παν!

    Φυσικά, για να καταφέρετε οτιδήποτε από τα παραπάνω, το σημαντικότερο είναι να έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία εκ των προτέρων! Έτσι, εγκαταστήστε το SmartThings στη συσκευή σας και κάντε login με το account σας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles