20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    HUAWEI Watch 4 Pro: H περιπέτεια του φετινού καλοκαιριού ξεκινάει από τον… καρπό σας!

    Τα smartwatches δεν αποτελούν πλέον ένα συμπληρωματικό gadget που απλώς «συνοδεύει» το smartphone μας, αλλά πρόκειται για ένα τεχνολογικό «εργαλείο» που πραγματικά δεν μπορούμε να το αποχωριστούμε… λεπτό! Από τη στιγμή άλλωστε που η τεχνολογία στα wearables κάνει συνεχή άλματα προόδου, δεν νομίζουμε ότι υπάρχει fan της υψηλής τεχνολογίας που να μην θέλει να έχει ένα «έξυπνο ρολόι» στο πλευρό και στον… καρπό του! H HUAWEI, η κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία στην αγορά των wearables γνωρίζει το πως να ανεβάζει συνεχώς τον πήχη και το Watch 4 Pro που μόλις κυκλοφόρησε είναι το απόλυτο summer tech gadget… Το γιατί θα το μάθετε παρακάτω…

    Διαστημικός Σχεδιασμός!

    Η ποιότητα κατασκευής ενός έξυπνου ρολογιού είναι πολλές φορές το A και το Ω και αναμφίβολα το Watch 4 Pro μοιάζει σα να «προσγειώθηκε» στον πλανήτη μας από… άλλο γαλαξία! Συνδυάζοντας μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και υψηλής αντοχής, το Watch 4 Pro σε καμία περίπτωση δεν θυσιάζει την elegant κομψότητα για χάρη της ανθεκτικότητας του. Η LTPO οθόνη 1.5 ιντσών μαγνητίζει το βλέμμα, ενώ η ειδική κάσα τιτανίου (ενός υλικού που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική) με το κυρτό τρισδιάστατο κρύσταλλο από ζαφείρι δένουν «αρμονικά», έτσι ώστε το ρολόι να είναι μια πραγματική «ωδή» στον φουτουρισμό, μια μοναδική «high-tech ραψωδία» που συνενώνει την unique αισθητική, την αντοχή και τα ανεπτυγμένα features. Το εκλεπτυσμένο smartwatch του κινεζικού κολοσσού της τεχνολογίας φέρει πιστοποίηση IP68 (αντέχει σε νερό, υψηλή θερμοκρασία και προσκρούσεις) η οποία το καθιστά ιδανικό για τις… καλοκαιρινές βουτιές σας, καθώς ακόμη και εάν ξεχαστείτε και το βυθίσετε μέχρι τα 30 μέτρα, το Watch 4 Pro θα είναι τόσο στεγνό που θα μοιάζει σαν να μην το έχει αγγίξει το νερό (ενδείκνυται δηλαδή τόσο για water polo όσο και beach soccer)!

    Sir Mo Farah… approves!

    Κάθε χιλιοστό του, εκπέμπει μια ξεχωριστή premium διάσταση, για αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή του δρομέα Sir Mo Forah, του Βρετανού Ολυμπιονίκη, ενός αθλητή που έσπασε τα ρεκόρ στις δεκάδες αθλητικές διοργανώσεις που έλαβε μέρος. Όπως άλλωστε έχει αναφέρει και ο λαοφιλής πρωταθλητής το Watch 4 Pro τον βοηθάει να βρίσκεται πάντα σε φόρμα, καθώς αξιοποιεί στο maximum τις δυνατότητες του smartwatch της HUAWEI. Φυσικά εσείς δεν χρειάζεται να πιάσετε τις επιδόσεις του «φαινομένου» Mo Forah στον στίβο και να βγείτε «πρωταθλητές» (που να τρέχετε μέσα στη ζέστη τώρα…), ωστόσο το νέο premium smartwatch του κινεζικού κολοσσού της τεχνολογίας είναι βέβαιο ότι θα σας συντροφεύει με τον καλύτερο τρόπο στις καλοκαιρινές εξορμήσεις σας στην εξοχή ή στην θάλασσα (είτε προτιμήσετε το τρέξιμο ή το χαλαρό περπάτημα), δίνοντας σας μια πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας σας. Και όταν λέμε «πλήρη» το εννοούμε, καθώς το smartwatch της HUAWEI είναι το μοναδικό που προσφέρει μια λεπτομερή επισκόπηση υγείας 7 σημείων σε μόλις ένα λεπτό!

    Η εν λόγω λειτουργία μάλιστα σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την υγεία σας με μια ματιά, χρησιμοποιώντας τα αναλυτικά δεδομένα που καταγράφει το ρολόι όπως είναι ο καρδιακός ρυθμός και τα επίπεδα του οξυγόνου SpO2 στο αίμα, η δυνατότητα ηλεκτροκαρδιογραφήματος, η ανίχνευση αρτηριακής δυσκαμψίας, τα επίπεδα του άγχους, η θερμοκρασία του δέρματος και τέλος η πνευμονική λειτουργία. Με αυτόν τον τρόπο όλοι οι δείκτες υγείας «ενοποιούνται» και έτσι μπορείτε να είστε πάντα fit αλλά και Healthy, ακόμη και εάν ξεχαστείτε λιγάκι παραπάνω και κάνετε καλοκαιρινές… ατασθαλίες, βγαίνοντας εκτός προγράμματος. Μάλιστα, εάν θελήσετε να επανέλθετε σε φόρμα χωρίς να περιμένετε τα πρώτα… φθινοπωρινά vibes του Σεπτεμβρίου, τότε τα 100 και πλέον προγράμματα αθλητικής δραστηριότητας (συμπεριλαμβανομένων δραστηριοτήτων όπως η κολύμβηση, η πεζοπορία, το τρέξιμο, η ποδηλασία κ.ά.), που προσφέρει το Watch 4 Pro αποτελούν το εισιτήριο σας για να επανέλθετε ξανά σε top φόρμα.

    Οι ευχάριστες εκπλήξεις βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς το Watch 4 Pro διαθέτει την βελτιωμένη λειτουργία “Activity Rings”, η οποία λειτουργεί ως το καλύτερο κίνητρο για να επιτύχετε τους προσωπικούς στόχους σας. Και επειδή το καλοκαίρι, σίγουρα θα αποκοιμηθείτε σε κάποια ξαπλώστρα, το ρολόι της HUAWEI θα αναλάβει να καταγράψει το πόσο αποτελεσματικά κοιμάστε, ακόμη και εάν ο Μορφέας σας έχει αγκαλιάσει στην παραλία. Με τον εξελιγμένο αλγόριθμο TruSeen 3.0 εσείς κοιμάστε και το Watch 4 Pro «δουλεύει», καθώς καταγράφει την ποιότητα του ύπνου σας υπολογίζοντας μια σειρά από διαφορετικές παραμέτρους που επηρεάζουν την λειτουργία του ύπνου μας.

    Smartwatch… αληθινή εμπειρία!

    Τα καινοτόμα features του όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς η πρόταση της HUAWEI έρχεται με SOS και Fall Detection, δύο σούπερ χρήσιμες λειτουργίες που κυριολεκτικά σώνουν ζωές… χειμώνα – καλοκαίρι, ενώ το Watch 4 Pro μπορεί να λειτουργήσει και εντελώς «αυτόνομα», χωρίς να απαιτείται η σύνδεση με το smartphone σας, καθώς μπορεί να δεχθεί eSIM έτσι ώστε να μιλάτε μέσω αυτού, ακόμη και να στέλνετε SMS! Φυσικά όπως όλα τα wearables της κινεζικής εταιρείας, έτσι και το Watch 4 Pro συνδέεται και συνεργάζεται πλήρως με iOS και Android smartphones, οπότε δεν πρόκειται να συναντήσετε το παραμικρό πρόβλημα με τη λειτουργία του.

    Και εάν μέχρι στιγμής δεν είστε πεπεισμένοι για τις δυνατότητες του, το HUAWEI Watch 4 Pro έρχεται με ξεχωριστές λειτουργίες ενεργειακής διαχείρισης, η οποία ελαχιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας. Ενδεικτικό είναι ότι ακόμη και εάν εσείς φέτος προτιμήσετε να πάτε διακοπές για ελεύθερο camping (και δεν υπάρχει πουθενά πηγή ρεύματος ή ξεχάσατε το power bank σας στο σπίτι), τα ευχάριστα νέα είναι ότι η μπαταρία του Watch 4 Pro δύναται να αντέξει ακόμη και 4.5 ημέρες σε συνθήκες standard χρήσης. Μάλιστα, με την ενεργοποίηση της Ultra λειτουργίας εξοικονόμησης μπαταρίας, η διάρκεια ζωής του μπορεί να αγγίξει και τις 21 ημέρες!

    Με τόσα πολλά μοναδικά features, την πιο αναλυτική καταγραφή δεδομένων υγείας… ever, εντυπωσιακή αυτονομία, πλήθος από Watchfaces και μια ποιότητα κατασκευής που το καθιστά «άτρωτο», το smartwatch της HUAWEI είναι το ιδανικό καλοκαιρινό gadget, το οποίο δεν θα το αποχωριστείς στιγμή!

    *******

    Το HUAWEI Watch 4 Pro είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών της Huawei.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles