20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    HUAWEI WATCH Ultimate: Όταν η «περιπέτεια» ξεκινάει από τον καρπό σου!

    Τα smartwatches αποτελούν πλέον ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε φανατικό λάτρη της mobile τεχνολογίας. Και μπορεί στην αγορά να υπάρχουν αμέτρητες επιλογές που να απευθύνονται σε κάθε βαλάντιο, ωστόσο όταν φέρνουμε στο μυαλό μας την αγορά των smartwatches μία είναι η εταιρεία που έχει περάσει εδώ και καιρό σε άλλο… level! Φυσικά αναφερόμαστε στην HUAWEI, τον κινεζικό κολοσσό της τεχνολογίας που με τα πρωτοποριακά και καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα της κινεί τα νήματα στον μαγικό κόσμο των wearables. Τα tech products της HUAWEI, παραδοσιακά θέτουν νέα στάνταρ στην κατηγορία που ανήκουν και σίγουρα το WATCH Ultimate, το νέο premium high-tech έξυπνο ρολόι της υπερδύναμης της mobile τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών που σε ωθεί να εξερευνήσεις το άγνωστο, με σύντροφο ένα κορυφαίο αξεσουάρ υψηλής τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής…

    Ένα Super WATCH από… άλλο πλανήτη προσγειώθηκε στη Γη!

    Οι fans των comics και της pop culture δεν γίνεται να μην γνωρίζουν τον Superman, έναν ξεχωριστό υπερήρωα  από τον πλανήτη Krypton που είναι γνωστός και ως ο «Άνθρωπος από Ατσάλι»… Εάν υπήρχε ένα έξυπνο ρολόι που θα το φορούσε και δεν θα αποχωριζόταν ο Superman, αυτό δεν είναι άλλο από το WATCH Ultimate και αυτό γιατί έχει κατασκευαστεί με ορισμένα από τα πιο ανθεκτικά και ποιοτικά υλικά κατασκευής που υπάρχουν πάνω στον πλανήτη.

    Το σχεδιαστικό team της HUAWEI «επένδυσε» σε ένα smartwatch που να είναι σε θέση να αντέξει σε κάθε επικίνδυνη αποστολή και extreme περιπέτεια. Ενσωματώνοντας στο σώμα του ρολογιού (48.5 mm) ένα καινοτόμο κράμα υγρού μετάλλου με βάση το ζιρκόνιο, ένα υλικό που είναι κυριολεκτικά… αλύγιστο και άφθαρτο. Και μπορεί η κύρια αδυναμία του ήρωα της DC να ήταν ο κρυπτονίτης, ωστόσο το ανθεκτικό smartwatch της HUAWEI, μοιάζει κυριολεκτικά… ανίκητο από την φθορά, τη σκόνη και την παραμόρφωση όταν οι υψηλές θερμοκρασίες χτυπούν… κόκκινο. Όσο σκληρά κι εάν του φερθείτε, το μόνο σίγουρο είναι ότι το WATCH Ultimate θα εντάξει κάτω ακόμα και από τις πιο αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι πρόκειται για το πρώτο smartwatch που βασίζεται σε υλικά που χρησιμοποιούνται στην αεροδιαστημική τεχνολογία, μπορείτε να αντιληφθείτε ότι πρόκειται για ένα ρολόι που μοιάζει λες και έχει έρθει από άλλο πλανήτη.

    Παράλληλα, δεν είναι μόνο το σώμα του που θα σας κάνει να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, καθώς η high-end πρόταση της HUAWEI έρχεται με μια πανέμορφη οθόνη 1.5 ίντσας (τεχνολογίας LTPO AMOLED και ανάλυσης 466 x 466 pixels), ενώ το μπροστινό και πίσω τμήμα του προστατεύεται από κρύσταλλο από ζαφείρι. Στα plus της υψηλής αντοχής του προσθέστε την κεραμική στεφάνη και σίγουρα έχετε να κάνετε με μια πρόταση που δεν μπορεί να… «νικηθεί»! Φυσικά, τα ανθεκτικά υλικά σε καμία περίπτωση δεν υποδαυλίζουν το αξεπέραστο elegant design, όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα πολυτελές ρολόι όπως το WATCH Ultimate.

     Για… υποθαλάσσιες περιπέτειες (κι όχι μόνο)!

    Κι εάν το WATCH Ultimate μπορεί να κερδίσει ακόμη και τον Superman, μπορεί να γίνει το αγαπημένο smartwatch και του… Aquaman. Αυτό συμβαίνει γιατί η HUAWEI τόλμησε να ξεπεράσει τα όρια σε ότι έχει να κάνει με την ανθεκτικότητα ενός smartwatch στο νερό. Ιδανικό για τους λάτρεις της κατάδυσης, το νέο high-end smartwatch μπορεί να «βουτήξει» έως και τα 100 μετρά σε βάθος στις 10ΑΤΜ, ενώ μάλιστα διαθέτει πολλαπλά layers προστασίας που εγγυώνται ότι δεν θα περάσει… ούτε σταγόνα στο εσωτερικό του. Φέροντας την ειδική πιστοποίηση IP68 και την λειτουργία Scuba Diving αλλά και τη δυνατότητα ελεύθερης κατάδυσης με χρονόμετρο πλευστότητας, το WATCH Ultimate δύναται να αντέξει σε ακραίες πιέσεις βάθους. Ειδικότερα, ο χρήστης του μπορεί να θέσει σε εφαρμογή 4 διαφορετικά Modes καταδύσεων, ενώ ο αλγόριθμος αποσυμπίεσης Buhlmann καταγράφει δεκάδες διαφορετικού τύπου δεδομένα που σχετίζονται με τις επιδόσεις σας κάτω από το νερό.

    Ultimate Workout!

    Με τα παραπάνω σίγουρα θα έχετε πειστεί για την αντοχή του WATCH Ultimate, όμως το premium high-end smartwatch της HUAWEI έχει κι άλλους άσσους στον… καρπό σας. Ειδικότερα, εάν ανήκετε στους fans του well-being και της άσκησης, το ρολόι της HUAWEI διαθέτει μια σειρά από exercise modes επαγγελματικού επιπέδου που θα σας βοηθήσουν να υιοθετήσετε έναν γεμάτο υγεία και ευεξία τρόπο ζωής. Μάλιστα, η ολοκαίνουργια λειτουργία Expedition mode, δημιουργεί την αίσθηση και την ατμόσφαιρα των outdoor sports. Ειδικότερα, εάν λατρεύετε το camping και την πεζοπορία, είτε την ημέρα αλλά και (γιατί όχι) και τις βραδινές ώρες, το WATCH Ultimate θα μεταμορφωθεί σε έναν… high-tech προπονητή που θα βρίσκεται στο πλευρό σας σε κάθε σας βήμα. Και οι ευχάριστες εκπλήξεις που προσφέρει η πρόταση της HUAWEI δεν σταματούν εδώ, καθώς έρχεται με 100+ προγράμματα αθλητικών δραστηριοτήτων, λειτουργία επιστροφής διαδρομής και έξυπνο προπονητή τρεξίματος για να παραμείνετε 24/7 σε… φόρμα.

    Και επειδή το αναλυτικό και λεπτομερές health monitor αποτελεί παραδοσιακά ένα από τα μεγαλύτερα ατού των wearables της HUAWEI, το WATCH Ultimate δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα. Ειδικότερα, το πανίσχυρο έξυπνο ρολόι του κινεζικού κολοσσού της τεχνολογίας παρέχει Ηλεκτροκαρδιογράφημα ECG ιατρικού επιπέδου, δυνατότητα ανίχνευσης αρτηριακής ανελαστικότητας, παρακολούθηση καρδιακών παλμών σε κάθε φάση της ημέρας και ολοήμερη παρακολούθηση SpO2. Τα παραπάνω features συμπληρώνονται από μια σειρά από εξελιγμένους αλγορίθμους και τεχνολογίες όπως είναι για παράδειγμα τα HUAWEI TruSeen, TruSleep και TruRelax που κάνουν monitor στα επίπεδα του stress, αλλά και στη λειτουργία του ύπνου. Χωρίς αμφιβολία, η premium πρόταση της HUAWEI δεν αποτελεί μόνο έναν… digital coach, αλλά και έναν υπερπολύτιμο βοηθό υγείας στον καρπό σας!

    Τέλος, για να λατρέψετε δύο φορές το WATCH Ultimate αξίζει να αναφέρουμε ότι προσφέρει τεράστια αυτονομία, εκεί που πραγματικά ο ανταγωνισμός… σταματάει. Το WATCH Ultimate έρχεται με 14 ολόκληρες ώρες αυτονομία, ενώ μάλιστα φορτίζει σε μόλις 1 ώρα!

    Η γοητεία του «απόλυτου»!

    Χωρίς αμφιβολία, το HUAWEI WATCH Ultimate αποτελεί το κορυφαίο smartwatch στην κατηγορία του, αποτελώντας μια πρόταση που επαναπροσδιορίζει τους κανόνες και θέτει νέα υψηλά στάνταρ. Σε τρία διαθέσιμα λουράκια (Black, Blue και Titanium) και υποστηρίζοντας τόσο Android όσο και iOS συσκευές – όπως όλα τα smartwatches της Huawei–, το WATCH Ultimate είναι το πολυτελές smartwatch των ονείρων σας και μια πραγματική «εμπειρία» που δείχνει το πόσο έχουν προχωρήσει οι εξελίξεις στο κομμάτι της wearable τεχνολογίας!

    ****

    Το HUAWEI WATCH Ultimate θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις 7 Απριλίου.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles