17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple σε ρόλο leaker! Δωρεάν στο Twitter ολόκληρο επεισόδιο του Silo

    Η Apple εδώ και καιρό έχει κάνει τα δικά της βήματα στην κατηγορία του streaming. Προκειμένου να προωθήσει το δικό της περιεχόμενο από το Apple TV, η εταιρεία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει «πειρατικές» τεχνικές marketing, αφήνοντας να… διαρρεύσει νόμιμα στο Twitter ένα ολόκληρο επεισόδιο δημοφιλούς σειράς.

    Πιο συγκεκριμένα, η Apple ανέβασε το πρώτο επεισόδιο της post apocalyptic σειράς Silo στη γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, επιτρέποντας στον καθένα –είτε έχει συνδρομή είτε όχι- να παρακολουθήσει το opening εντελώς δωρεάν. Το show έχει ένα δυνατό cast, το οποίο περιλαμβάνει τους Rebecca Ferguson, Harriet Walter, Chinaza Uche, David Oyelowo, Rashida Jones και Tim Robbins.

    Η πλοκή της σειράς

    Το Silo βασίζεται στο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας Wool του Αμερικανού συγγραφέα Hugh Howey. Λαμβάνει χώρα σε μια μετα-αποκαλυπτική εκδοχή της Γης, όπου ό, τι απομένει από την ανθρωπότητα περιορίζεται στο Silo, ένα υπόγειο καταφύγιο 144 ορόφων που λειτουργεί ως αυτάρκης υπόγεια κοινότητα. Λένε στους πολίτες ότι ο κόσμος έξω από το silo είναι επικίνδυνος, αλλά προκύπτουν ερωτήματα σχετικά με το τι πραγματικά βρίσκεται πέρα από αυτό.

    Ο ρόλος της Juliette

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το Silo είναι το βαθιά θαμμένο σπίτι που προστατεύει τους τελευταίους ανθρώπους από τα τοξικά και τον θανάσιμο κόσμο. Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει πότε ή γιατί χτίστηκε και όποιος προσπαθεί να μάθει έρχεται αντιμέτωπος με θανάσιμες συνέπειες. Η Juliette, μια μηχανικός, που ψάχνει απαντήσεις για το θάνατο ενός αγαπημένου της προσώπου, πέφτει επάνω σε ένα μυστήριο που πάει πιο βαθιά από αυτό που φανταζόταν, οδηγώντας την να ανακαλύψει ότι αν δεν σε σκοτώσουν τα ψέματα, θα το κάνει η αλήθεια”.

    Πρόκειται για μια έξυπνη υπόθεση που επιτρέπει στον Graham Yost να εξερευνήσει τα θέματα του βιβλίου, σχετικά με τη σχέση αλήθειας και μυθοπλασίας, αλλά και τη δύναμη της πληροφορίας. Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, η Apple ανανέωσε τη σειρά για δεύτερη σεζόν.

    Διαβάστε επίσης:

    Donna Summer: Η βασίλισσα της ντίσκο σε ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles