23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Η εξαιρετική κάμερα χαμηλού φωτισμού των Samsung Galaxy S8/S8 Plus & Note8 θα αλλάξει τις νυχτερινές λήψεις σας

    Έχετε πλέον σχεδόν αντικαταστήσει τη φωτογραφική μηχανή με το smartphone σας – κι όμως κάτι ακόμη σας βασανίζει. Και έχει όνομα: νυχτερινές φωτογραφίες.

    Μπορεί τα περισσότερα smartphones να έχουν βελτιώσει τόσο τις κάμερές του, ώστε σε συνθήκες ικανοποιητικού φωτισμού να κάνουν “θαύματα”, όταν όμως ο φωτισμός είναι ανεπαρκής, ξεκινούν τα προβλήματα. Φωτογραφίες κάτω του μετρίου που, σε πολλές περιπτώσεις, δεν αναγνωρίζετε τι απεικονίζουν. Μήπως τελικά θέλετε κάτι περισσότερο;

    Η προσοχή που δείχνει η Samsung στις συνθήκες χαμηλού φωτισμού στις κάμερες των τελευταίων ναυαρχίδων της είναι τέτοια που μπορείτε να την αντιληφθείτε καλύτερα μόνο αν δείτε φωτογραφίες τους. Πειραματιστείτε λοιπόν αν τα πάρετε στα χέρια σας…

    https://www.youtube.com/watch?v=gpslzes6CfU

    Τα νέα Galaxy S8 / S8 Plus και Note 8 διαθέτουν εξαιρετικές κάμερες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού που προσφέρουν έξτρα φωτεινότητα και κάνουν τις βραδινές σας λήψεις να ξεχωρίζουν. Έτσι, το βασικό σας πρόβλημα, πώς να βγάλετε όμορφες φωτογραφίες από τα ταξίδια, τις βόλτες, τις παρέες σας και τη νύχτα, μόλις λύθηκε.

    Οι κάμερες των νέων ναυαρχίδων της Samsung διαθέτουν specs που εξασφαλίζουν εξαιρετικές επιδόσεις κάθε ώρα της ημέρας – φυσικά και τη νύχτα.

    galaxy s8

    – Τα Samsung Galaxy S8 / S8 Plus διαθέτουν κεντρική κάμερα Dual Pixel 12MP auto-focus με pixel size 1.4μm, οπτικό σταθεροποιητή και διάφραγμα F/1.7, καθώς και εμπρόσθια κάμερα 8MP με F/1.7 διάφραγμα, pixel size 1.22μm και wide selfie.

    – Το Samsung Galaxy Note8 διαθέτει Dual camera με διπλό οπτικό σταθεροποιητή και οπτικό zoom 2x, Live Focus και δυνατότητα dual capture, καθώς και εμπρόσθια κάμερα 8MP AF με διάφραγμα F/1.7, pixel size 1.22μm, selective focus και wide selfie.

    Όσον αφορά τα Galaxy S8 / S8 Plus, τόσο η κύρια και η μπροστινή κάμερα της συσκευής διαθέτουν, όπως σημειώσαμε, διάφραγμα F/1.7, μικρότερο δηλαδή από αυτό των ανταγωνιστικών λύσεων της αγοράς. Το μικρότερο διάφραγμα έχει ως αποτέλεσμα πιο φωτεινές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Και στην περίπτωση του Note 8, το διάφραγμα  f/1.7 της wide-angle κεντρικής και της εμπρόσθιας κάμερας πετυχαίνει το ίδιο αποτέλεσμα.

    Σημαντικό είναι και το ότι η Samsung σας δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφίσετε σαν επαγγελματίες, χρησιμοποιώντας το Pro Mode. Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα από τα έξι settings ώστε να μπορέσετε να βγάλετε την καλύτερη δυνατή λήψη ακόμη και κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες πειράζοντας το ISO, την ταχύτητα του κλείστρου, το χρόνο έκθεσης, το χρωματικό, τόνο, τη χειροκίνητη εστίαση και την ισορροπία του λευκού. Ειδικότερα πειράζοντας την ταχύτητα κλείστρου και το ISO μπορείτε να φτάσετε τη νυχτερινή σας λήψη σε άλλο επίπεδο.

    note8

    Δείτε περισσότερα στα ακόλουθα video.

    Galaxy S8 / Πώς θα βγάλετε τις καλύτερες φωτό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

    Galaxy Note 8 / Πώς θα βγάλετε τις καλύτερες φωτό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles