23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η Enhanced Edition του Metro Exodus μας υπόσχεται 4Κ στα 60fps και ray tracing στα PS5 & Xbox Series X!

    To Metro Exodus όταν έκανε την εμφάνιση του το 2019 ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία του (πέραν του εξαιρετικού story) είχε να κάνει με τα γραφικά του. Ωστόσο, όσο καλά κι εάν ήταν τα visuals του, η 4A Games θέλει να κάνει το Metro Exodus ακόμη πιο πλούσιο στον τομέα των visuals. Για αυτό λοιπόν μέσα στο 2021 αναμένεται να κυκλοφορήσει μια enchanced edition του δημοφιλούς first-person shooter, η οποία θα αφορά τις κονσόλες νέας γενιάς και τα PCs τελευταίας τεχνολογίας.

    Συγκεκριμένα, η νέα αυτή αναβαθμισμένη έκδοση του αγαπημένου shooter θα προσφέρει πλήρη ray-tracing υποστήριξη, αλλά και 4Κ στα 60 fps για το Xbox Series X και το PlayStation 5. Και αυτές δεν θα είναι οι μοναδικές αλλαγές, καθώς οι developers υπόσχονται πιο συμπαγή textures και πιο ρεαλιστικές υφές καιεπιφάνειες, καλύτερη δυνατότητα ρύθμισης των επιπέδων φωτισμού, πιο γρήγορα loading times, όπως επίσης και μια σειρά από bug fixes. Επίσης, εάν παίξετε το Metro Exodus Enchaned Edition στο PS5 αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω game θα διαθέτει υποστήριξη για τα χειριστήρια DualSense. Επιπλέον, οι developers στοχεύουν και στο να τρέχει και στο Xbox Series S της Microsoft σε ανάλυση στα 1080p, με ορισμένες «εκπτώσεις» στον φωτισμό και στα διάφορα lighting effects. Τέλος, το updated Metro Exodus θα υποστηρίζει DLSS 2.0, ενώ για να το παίξουν στο PC και να απολαύσουν όλα τα νέα features του οι PC gamers θα χρειαστούν μία GPU που να υποστηρίζει Ray Tracing. Πάντως, δεν σας κρύβουμε ότι ήδη μας έχει ανοίξει η όρεξη…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles