23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Η επίσημη απάντηση της Huawei Mobile Ελλάδος για τα ζητήματα με τον τύπο αποθηκευτικού χώρου των P10 και P10 Plus

    Ορισμένοι χρήστες διαπίστωσαν πως ο τύπος αποθηκευτικού χώρου ήταν διαφορετικός μεταξύ των διάφορων συσκευών της οικογένειας P10 και P10 Plus, σε μονάδες που είχαν πουληθεί στην Κίνα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα χρήστες που έτρεχαν το Androbench να διαπιστώνουν διαφορετικές επιδόσεις του αποθηκευτικού χώρου μεταξύ διαφορετικών συσκευών.

    C5TCKujUkAAmdNq

    Μετά την πρόσφατη τοποθέτηση του CEO της Huawei, Richard Yu για το ζήτημα αυτό, η Huawei Ελλάδος με δημοσίευσή της στο Facebook εξηγεί τι πραγματικά συμβαίνει στα P10 και P10 smartphones. Ας παρακολουθήσουμε την ανακοίνωση:

    «Στα Huawei P10 και P10 Plus χρησιμοποιούμε πολλούς προμηθευτές για τη μνήμη flash που έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς και προσεκτικούς ελέγχους (στο πλαίσιο των τελικών προϊόντων μας), ώστε να διασφαλιστεί η άριστη και συνεπής εμπειρία χρήσης για την οποία πάντα προσπαθούμε. Η Huawei ακολουθεί τα υψηλότερα πρότυπα κατά την επιλογή των τεχνολογιών και των εξαρτημάτων που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της, με βάση την ωριμότητα των τεχνολογιών αυτών και τη σταθερότητα του εφοδιασμού.

    Η Huawei, είναι και ανέκαθεν ήταν πάνω από όλα δεσμευμένη να παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης. Αυτό διαφαίνεται και από την εξαιρετικά θερμή υποδοχή παγκοσμίως του Huawei P10 από την έναρξή της κυκλοφορίας του, χάρη στον όμορφο σχεδιασμό του και την εκπληκτική καλλιτεχνική εμπειρία φωτογράφισης πορτρέτων που προσφέρει».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles