23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η Google ανακοινώνει το Pixel 5 στις 30 Σεπτεμβρίου

    Ήρθε η ώρα για μία ακόμη παρουσίαση νέου smartphone. Η δημοφιλής σειρά Pixel της Google αποκτά την επόμενη “δυνατή” πρότασή της. Το λανσάρισμα του Pixel 5 θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου σε διαδικτυακή εκδήλωση που ετοιμάζει η εταιρεία.

    Η Google προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της εποχής και αυτό φαίνεται μάλιστα και στο motto της παρουσίασης, που σημειώνει ότι “ο καναπές σας είναι η καλύτερη θέση στο σπίτι”. Στο event, πέρα από το Pixel 5, περιμένουμε να γνωρίσουμε και το Pixel 4a 5G, ενώ υπάρχει μία μικρή επιφύλαξη σχετικά με τις τελικές ονομασίες των προϊόντων. Επιπρόσθετα, ίσως δούμε ακόμη περισσότερο hardware από την Google, όπως ένα Android TV dongle ή ένα νέο Nest smart speaker.

    Επιστρέφοντας στον πρωταγωνιστή της παρουσίασης, δηλαδή το Pixel 5, λέγεται ότι θα μοιάζει αρκετά με το 4a, θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 765, 8GB RAM, οθόνη 90Hz και μια νέα κάμερα υπερύθρων στην πλάτη του.

    Όσο για το Pixel 4a 5G, πρόκειται να είναι μια μεγαλύτερη έκδοση του 4a, με επεξεργαστή Snapdragon 765G, δυνατότητα σύνδεσης 5G και, πιθανότατα, επιπλέον κάμερα στο πίσω μέρος του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles