18.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Η νέα GoPro Hero 8 θα είναι… «δυναμίτης», καθώς μπορεί να τραβάει 4K videos στα 120 fps!

    H GoPro ετοιμάζει τη νέα της action-camera και όπως είναι λογικό οι fans των extreme sports και της περιπέτειας ανυπομονούν για τη στιγμή που θα πιάσουν στα χέρια τους το νέο «τερατάκι» της γνωστής και αγαπημένης εταιρείας. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η νέα GoPro Hero 8 αναμένεται να αποτελέσει μια μεγάλη ποιοτική αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχο της και το πιθανότερο είναι να την δούμε να κάνει την εμφάνιση της κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο μήνα.

    GoPro new (3)

    Τα περισσότερα reports αναφέρουν ότι η GoPro Hero 8 θα διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο design και θα προσφέρει τη δυνατότητα στους ήδη υπάρχοντες users των προηγούμενων μοντέλων να αναβαθμίσουν τα αξεσουάρ (που όλοι γνωρίζουμε ότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι για τη λειτουργία των action-cams). Η Hero 8 θα βασίζεται στη χρήση ενός ανεπτυγμένου GP2 chipset και θα προσφέρει 4K video recording στα 120 fps. Επιπλέον, θα μπορεί να τραβήξει videos ποιότητας Full HD και στα 480 fps για όλους εκείνους που αναζητούν το κάτι παραπάνω. Επιπλέον, αρκετές βελτιώσεις αναφέρονται ότι θα υπάρξουν συνολικές βελτιώσεις στο φακό και στη συνολική ποιότητα της εικόνας, αν και φυσικά ακόμη δεν υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες που να το πιστοποιούν. Πέραν της Hero 8, πρόσφατα διέρρευσε και μια φωτογραφία της GoPro Max, η οποία και αυτή αναμένεται να συνοδεύσει την Hero 8 στο προϊοντικό line-up της γνωστής εταιρείας. Αναμφίβολα, περισσότερα και για τα δύο μοντέλα θα γνωρίζουμε στις μέρες που θα ακολουθήσουν…

    GoPro new (2)

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles