20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    IDOL 1991 CRISTALYTE TPU: Η κορυφαία θήκη smartphone από τη VOLTE-TEL που βάζει… τέλος στις δυσάρεστες “εκπλήξεις”

    Το κινητό αποτελεί πλέον ένα απαραίτητο “εργαλείο”, προκειμένου να γίνει ευκολότερη η καθημερινότητά μας, τόσο στη δουλειά όσο και τις ώρες της χαλάρωσης. Πρόκειται για μια… επένδυση, την οποία οφείλουμε να προφυλάξουμε, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που οι μετακινήσεις είναι αρκετές και γινόμαστε πιο επιρρεπείς σε ατυχήματα. Μια καλή θήκη είναι αυτή που θα προστατεύσει το smartphone από πτώσεις, “απειλητικές” γρατζουνιές, χτυπήματα και σκόνη, βάζοντας παράλληλα “φρένο” στο κιτρίνισμα που παρατηρείται με την πάροδο του χρόνου. Αν, λοιπόν, κι εσύ αναζητάς μια νέα, μοντέρνα και ιδιαίτερα αντικραδασμική θήκη, με έμφαση στην απόλυτη προστασία της συσκευής από πιθανές πτώσεις, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την CRISTALYTE TPU από την IDOL 1991 και την VOLTE-TEL!

    Γιατί να επιλέξεις τη θήκη CRISTALYTE TPU αυτό το καλοκαίρι

    Μπορεί οι θήκες να είναι ένα αξεσουάρ που αλλάζουμε συχνά, όμως καλό είναι να κάνεις επιλογές που αντέχουν στο χρόνο. Οι νέες θήκες IDOL 1991 από την VOLTE-TEL κατασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας ανθεκτικό TPU + Ακρυλικό Gloss υλικό. Ταυτόχρονα τα electroplated πλαϊνά πλήκτρα έντασης δίνουν ωραία αίσθηση κομψότητας και, χάρη στο ABS υλικό τους, παραμένουν ανθεκτικά για πολύ καιρό. Δυνατό πλεονέκτημα της CRISTALYTE TPU είναι ότι διαθέτει περιμετρικά μικρές οπές, οι οποίες επιτρέπουν στη θήκη να «αναπνέει», προκειμένου να αποφύγεις τις αντιαισθητικές «κηλίδες».

    Η προστασία της συσκευής σου είναι εγγυημένη, αφού οι ανασηκωμένες άκρες της θήκης εγγυώνται ότι η οθόνη δεν θα έρθει σε επαφή με τις επιφάνειες. Παράλληλα, το Camera Guard προστατεύει τις κάμερες του κινητού χωρίς να αλλοιώνει την ποιότητα της φωτογραφίας, ενώ θα έχεις εύκολη πρόσβαση σε όλες τις θύρες και τα κουμπιά του smartphone, σε αντίθεση με πολλές θήκες που κυκλοφορούν στην αγορά και στερούν τον έλεγχο της κάμερας, των ηχείων ή του μικροφώνου.

    Βρες σήμερα τη νέα θήκη CRISTALYTE TPU IDOL 1991 σε επιλεγμένα καταστήματα και στο matshop.gr 

    Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας Χονδρικής Πώλησης Volte-Tel.gr 

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles