17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    To hacker group Islamic Cyber Army απαντάει με σκληρό τρόπο στους Anonymous!

    Αυτή τη στιγμή διεξάγεται ένας ανελέητος διαδικτυακός πόλεμος ανάμεσα στους hackers που αποτελούν μέλη των Anonymous και στους hackers που δρουν για τα συμφέροντα του ISIS και ανήκουν στον επονομαζόμενο Islamic Cyber Army. Οι Anonymous πρόσφατα για να χτυπήσουν τους τζιχαντιστές όρισαν την “ISIS day of trolling”, μία ειδική μέρα όπου καλούσαν όλα τα μέλη τους να τρολάρουν τις σελίδες και τα sites του Ισλαμικού Κράτους.

    cyber-caliphate-600x400

    To Islamic Cyber Army group όμως απάντησε στην πρόκληση των Anonymous και όπως αποδείχθηκε η απάντηση του ήταν ιδιαιτέρως σκληρή, καθώς προχώρησε στην δημοσίευση των προσωπικών στοιχείων δεκάδων Γάλλων και Αμερικανών αξιωματούχων. Όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγες ώρες βγήκαν στη φορά τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που αφορούν όχι μόνο σε ονόματα, αλλά και σε διευθύνσεις, τηλέφωνα και προσωπικά e-mails (όλοι καταλαβαίνουμε τι κινδύνους εγκυμονεί μία τέτοια ενέργεια). Τα μέλη του Islamic Cyber Army αποκαλούν τους Anonymous “ανόητους” και τονίζουν ότι αυτή τη στιγμή έχουν πρόσβαση σε μία database του αμερικανικού στρατού που περιλαμβάνει 700 και πλέον στρατιωτικούς και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Αυτό είναι ένα από τα πολλά περιστατικά στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στον κυβερνοχώρο, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS στην Γαλλική πρωτεύουσα και από ότι φαίνεται οι συγκρούσεις ανάμεσα στις δύο αντιμαχόμενες πλευρές αναμένεται να συνεχιστούν και να ενταθούν ακόμη περισσότερο…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles