20 C
Athens
Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
More

  IST College: Γίνετε experts στη digital εποχή και αποκτήστε MSc in Computing και Diploma στο Digital Marketing & Graphic Design με 50% Υποτροφία!

  O ψηφιακός κόσμος συνεχώς αλλάζει και διαμορφώνει πλέον κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας, με ιλιγγιώδεις ταχύτητες. Από τον τρόπο που εργαζόμαστε, επικοινωνούμε και μαθαίνουμε, σε κάθε στιγμή μας δρέπουμε τους καρπούς της σύγχρονης ψηφιακής επανάστασης. Σε αυτή την digital κοσμογονία που συντελείται και ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας, δεν γίνεται να μην βρίσκεστε σε περίοπτη θέση στο τρένο της πρωτοπορίας. Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρωτίστως να εξασφαλίσετε τα απαιτούμενα εφόδια, τα οποία θα σας βοηθήσουν να βρίσκεστε διαρκώς μπροστά από τις εξελίξεις…

  Για αυτό και το IST College, ο εκπαιδευτικός οργανισμός που για περισσότερα από 32 χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και συμβάλλει ενεργά στην αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να τρέξει δύο προγράμματα σπουδών, τα οποία αποσκοπούν να βελτιώσουν σημαντικά τις δεξιότητες σας σε πτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Πρόκειται για Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MSc in Computing και για το Diploma στο Digital Marketing & Graphic Design. Μάλιστα, το IST College αντιλαμβανόμενο τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην κοινωνία, παρέχει στους ενδιαφερόμενους σπουδαστές τη δυνατότητα απόκτησης υποτροφίας (ισχύει για περιορισμό αριθμό θέσεων) που αγγίζει το 50% επί του συνολικού κόστους των σπουδών (Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ)… Για πάμε όμως να εξετάσουμε πιο αναλυτικά τα γνωστικά αντικείμενα και τα πραγματικά οφέλη που μπορεί να αποκομίσετε ολοκληρώνοντας ένα από τα προαναφερθέντα προγράμματα σπουδών…

  MSc in Computing

  Εάν οι υπολογιστές αποτελούν το μεράκι αλλά και το «πάθος» σας, το πρόγραμμα MSc Computing σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε τεχνογνωσία και ειδικές δεξιότητες μεταπτυχιακού επιπέδου, οι οποίες είναι αξιοζήλευτες και περιζήτητες στην αγορά εργασίας. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές σας και αποκτώντας το MSc στο computing μπορείτε να γίνετε κορυφαίοι επαγγελματίες στον τομέα της πληροφορικής, αξιοποιώντας τις γνώσεις σας σε μια σειρά από διαφορετικά επαγγελματικά αντικείμενα. Ένα από τα μεγαλύτερα ατού του εν λόγω προγράμματος είναι ότι εστιάζει σε σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα από τον κόσμο της πληροφορικής, όπως είναι για παράδειγμα:  η ανάπτυξη διαδικτυακού λογισμικού, λογισμικού κινητών συσκευών, βάσεων δεδομένων, δικτύων και ασφάλειας συστημάτων.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω πρόγραμμα έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να προωθηθεί η άμεση απασχόληση των σπουδαστών του, οι οποίοι μπορούν να εργαστούν στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως:

  • Software Developer
  • Database Administrator
  • Web Programmer
  • Multimedia Specialist
  • System Administrator
  • Business Analyst
  • Software Engineer
  • Computer Hardware Engineer
  • Computer Systems Analyst
  • Computer Network Architect
  • Information Security Analyst
  • Computer & Information Research Scientist
  • IT Manager

   

  Επιπλέον, οι κάτοχοι του Μεταπτυχιακού MSc in Computing μπορούν να εργαστούν σε:

  • Πολυεθνικές εταιρείες
  • Τράπεζες
  • Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών
  • Βιομηχανίες
  • Εμπορικές επιχειρήσεις
  • Τουριστικές επιχειρήσεις κ.λπ.

   

  Μάθετε περισσότερα για τη διάρθρωση και τους στόχους του προγράμματος MSc in Computing, βλέποντας τον αναλυτικό οδηγό σπουδών εδώ.

  Diploma στο Digital Marketing & Graphic Design!

  Χωρίς αμφιβολία, ζούμε στην εποχή της κυριαρχίας των social media, τα οποία όμως εκτός από μια διέξοδο επικοινωνίας και ψηφιακής διασκέδασης μπορούν να αποτελέσουν υπερπολύτιμα επαγγελματικά εργαλεία που η σωστή εκμετάλλευση τους θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη επιτυχία που συνεπάγεται στην αύξηση των πωλήσεων για την επιχείρηση σας. Τα social media αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ευρύτερης εφαρμογής του Digital Marketing στην εργασιακή πρακτική και με το νέο πρόγραμμα σπουδών του IST College μπορείτε να αποκτήσετε τίτλο σπουδών επιπέδου Diploma, αξιοποιώντας μια σειρά από βασικά ψηφιακά κανάλια και μέσα όπως είναι: SEO, PPC, Social Media, Content Marketing, Websites, Affiliate Marketing, Display Advertising και Email Marketing. Οι σπουδαστές του εν λόγω προγράμματος, θα μπορέσουν να ξεκλειδώσουν τα μυστικά των έξυπνων στρατηγικών που απαιτούνται για να επιτύχετε το maximum των πωλήσεων.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα μπορούν να αξιοποιήσουν τα οφέλη της πλατφόρμας DMI και να γίνουν DMI Power Members για όλη τη διάρκεια των σπουδών σας. Στην πλατφόρμα του DMI, οι σπουδαστές μπορούν να βρουν πλούσιο υλικό που περιλαμβάνει: short courses, premium webinars, audio books, presentations, video interviews, tool-kits, audio case studies, και όχι μόνο! Το πρόγραμμα σπουδών Diploma στο Digital Marketing & Graphic Design, απευθύνεται σε:

  • Επαγγελματίες του Marketing και της Επικοινωνίας
  • Σε εργαζόμενους – στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων που στοχεύουν στο να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.
  • Σε ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να ενδυναμώσουν το πελατολόγιο τους.
  • Σε φυσικά πρόσωπα, δημόσια πρόσωπα, καλλιτέχνες, πολιτευτές, για την ενίσχυση της εικόνας τους.
  • Σε φοιτητές/απόφοιτους σχολών– ανεξαρτήτως ειδικότητας – για την ενίσχυση του βιογραφικού τους και την απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων.
  • Σε νέους επιχειρηματίες που αναζητούν αποτελεσματικούς και οικονομικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων/υπηρεσιών τους.

   

  Μάθετε περισσότερα για τη διάρθρωση και τους στόχους του προγράμματος Diploma στο Digital Marketing & Graphic Design, βλέποντας τον αναλυτικό οδηγό σπουδών εδώ.

  Πέτρος Κυπραίος
  Πέτρος Κυπραίος
  Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles