18.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Και το Fortnite στο “παιχνίδι” των αμερικανικών εκλογών!

    Όπως ήδη θα γνωρίζετε όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι στις αμερικανικές εκλογές, καθώς ο πλανήτης περιμένει πως και πώς να μάθει το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των Η.Π.Α. Σε λίγες ώρες λοιπόν Trump και Biden θα κονταροχτυπηθούν στις αμερικανικές κάλπες και όλο αυτό το χρονικό διάστημα που τρέχουν τις προεκλογικές καμπάνιες τους, χρησιμοποιούν κάθε θεμιτό (και αθέμιτο) μέσο για να μπορέσουν να προσελκύσουν και να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους. Οι υπεύθυνοι της καμπάνιας του Joe Biden σκέφτηκαν ένα αρκετά έξυπνο τρόπο για να προσελκύσουν τους νεότερους ψηφοφόρους, καθώς δημιούργησαν έναν customized map στο Fortnite!

    Ο εν λόγω χάρτης δημιουργήθηκε μέσω του Creative Mode του παιχνιδιού της Epic Games και διαθέτει 6 challenges και μια σειρά από easter eggs, που έχουν ως στόχο να προμοτάρουν την καμπάνια και την πολιτική ατζέντα του Biden. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα λάβουν μέρος σε προκλήσεις που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, θα επισκεφθούν το παγωτατζίδικο του Joe (!) και θα επιχειρήσουν να βρουν όλα τα χαμένα sneakers της υποψήφιας αντιπροέδρου Kamala Harris, ενώ θα γνωρίσουν τα δύο σκυλιά του προέδρου Champ και Major.

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ένα game χρησιμοποιείτε για πολιτικούς σκοπούς στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές, καθώς πάλι η ομάδα του Biden είχε κυκλοφορήσει custom κωδικούς και ένα Biden-themed island στο Animal Crossing: New Horizons, ενώ πριν από λίγο καιρό η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Alexandria Ocasio-Cortez είχε streamάρει το Among Us μαζί με δημοφιλείς Αμερικανούς streamers, σε μια προσπάθεια να κινητοποιήσει τους ψηφοφόρους, έτσι ώστε να ψηφίσουν στις εκλογές. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να τσεκάρετε τον εν λόγω χάρτη, ο κωδικός του είναι: 0215-4511-1823.   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles