17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    “Καλό νέο” για τη Ubisoft η εξαγορά της Activision Blizzard

    Ο Yves Guillemot, Διευθύνων Σύμβουλος της Ubisoft, δήλωσε πρόσφατα ότι η εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft αποτελεί «καλό νέο», λόγω των αλλαγών που θα φέρει στο mobile gaming.

    Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στους επενδυτές, ο Guillemot ρωτήθηκε ποια είναι η γνώμη του για τη συμφωνία της Activision Blizzard, σε σχέση με την απόφασή του να μην εξαγοραστεί η Ubisoft από άλλη εταιρεία. “Νομίζω ότι είναι καλά νέα. Το deal μπορεί να προχωρήσει επειδή δείχνει πραγματικά τη δύναμη των IP και προς τα που πηγαίνει η βιομηχανία”, δήλωσε ο Guillemot. “Έτσι, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες και στο μέλλον για όλες τις εταιρείες”.

    “Δείχνει επίσης την αξία των IP που μπορούν τώρα να είναι σε κονσόλες, υπολογιστές, κινητά, και να γίνουν περισσότερα παγκόσμια brands. Όταν λέμε παγκοσμίως είναι πραγματικά παντού στον κόσμο, και αυτή είναι μια φανταστική ευκαιρία… Η Microsoft αναφέρει ότι το mobile μέρος της συμφωνίας της Activision είναι σημαντικό, οπότε όλες οι επενδύσεις που κάνουμε για να είμαστε ισχυρότεροι στα κινητά είναι επίσης σύμφωνες με αυτό. Oπότε όλα αυτά τα στοιχεία θα βοηθήσουν την αξία της εταιρείας να αναπτυχθεί».

    Διαβάστε επίσης:

    ‘Έρχεται στο Steam τον Αύγουστο το Overwatch 2

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles