18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Καθυστερεί το Alone in the Dark – Γιατί αναβλήθηκε η κυκλοφορία του Οκτωβρίου

    H κλασική survival horror σειρά Alone in the Dark αναμενόταν τον Οκτώβριο να ανοίξει ένα ακόμα κεφάλαιο στην ιστορία της με ένα νέο reboot. Ωστόσο, το παιχνίδι δε θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, αφού η THQ Nordic ανακοίνωσε ότι το λανσάρισμα θα γίνει τελικά τον Ιανουάριο του 2024.

    Αυτή η αναβολή κρύβει πίσω της μια συνηθισμένη αιτία. Το παιχνίδι δεν χρειάζεται περεταίρω βελτιώσεις, αλλά ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας ιδιαίτερα πλούσιος σε νέες κυκλοφορίες, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον.

    Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η 16η Ιανουαρίου, με την THQ Nordic να σημειώνει ότι η «απόκοσμη αγκαλιά της μοναξιάς» του παιχνιδιού θα ήταν «αδύνατο να επιτευχθεί σε έναν μήνα gaming τόσο busy όσο ο Οκτώβριος». Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο κυκλοφορούν τα Super Mario Bros. Wonder, Forza Motorsport, Spider-Man 2, Assassin’s Creed Mirage, Detective Pikachu Returns, Sonic Superstars, Alan Wake II κ.α.

    Πρόκειται πρακτικά για προέκταση στο γεμάτο πρόγραμμα κυκλοφοριών του Σεπτεμβρίου, οπότε η κυκλοφορία του Alone in the Dark τον Ιανουάριο θα δώσει στους παίκτες περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν το Starfield, το Baldur’s Gate 3, το Mortal Kombat 1 και έναν νέο γύρο Cyberpunk 2077. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι καμία από αυτές τις κυκλοφορίες του Σεπτεμβρίου ή του Οκτωβρίου δεν είναι παιχνίδια survival horror.

    Διαβάστε επίσης:

    Nintendo: Αυτό είναι το Switch Mario Red Edition

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles