17.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    “Κλείδωσε” το Unpacked της Samsung! Στις 26 Ιουλίου η αποκαλυψη των νέων foldables

    Τα νέα foldables της Samsung γνωρίζαμε ότι θα παρουσιαστούν στο τέλος Ιουλίου, σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση στη Σεούλ. Τώρα όμως ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση, ώστε να «κλειδώσει» η 26η Ιουλίου ως η προγραμματισμένη ημερομηνία για το Unpacked.

    Πιο αναλυτικά, το event θα ξεκινήσει στις 7 π.μ., όπως αναφέρει η Samsung. Όταν η εταιρεία άρχισε για πρώτη φορά το teasing για το Unpacked τον περασμένο μήνα, υποσχέθηκε ότι η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την τελευταία γενιά αναδιπλούμενων συσκευών της. Με άλλα λόγια, αυτό που περιμένουμε είναι τα νέα Galaxy Z Fold και Galaxy Z Flip.

    Οι διαρροές πριν από την κυκλοφορία είναι ήδη πολλές, με αποτέλεσμα να έχουμε μια σφαιρική εικόνα για το τι έχει προγραμματίσει η Samsung για αυτές τις συσκευές. Στην περίπτωση του Galaxy Z Fold, όλα τα σημάδια δείχνουν έναν εκλεπτυσμένο μηχανισμό, που επιτρέπει στο Z Fold 5 να γίνεται flat όταν κλείνει, ενώ η πιο σημαντική αλλαγή με το Z Flip 5 φαίνεται να είναι μια μεγαλύτερη μπροστινή εξωτερική οθόνη.

    Στο Unpacked του Ιουλίου πέραν των νεών foldables, η Samsung δεν αποκλείεται να μας παρουσιάσει επίσης τα Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra, καθώς επίσης και τα Watch6 και Watch6 Classic/Pro.

    Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο Samsung.com/gr, στο Samsung Newsroom και στο κανάλι της Samsung στο YouTube στις 14:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

    Επισκεφθείτε το samsungmobilepress.com και ανακαλύψτε ακόμη περισσότερα teasers, trailers και όλες τις τελευταίες πληροφορίες.

    Διαβάστε επίσης:

    Xiaomi: Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το Redmi 12

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles