17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Κλειδοθήκες Scanit DIY: Για τον εαυτό σου ή για δώρο

    Η νέα σειρά διαδραστικών προϊόντων “ScanIT” παρουσιάζει τις κλειδοθήκες SCANIT DIY που ενσωματώνουν υπηρεσίες My.SCANIT.gr.


    Είναι μεταλλικές και διατίθενται σε μαύρο χρώμα. Τι τις κάνει μοναδικές; Το γεγονός ότι όλες έχουν έναν αποκλειστικό κωδικό μοναδικό για κάθε χρήστη σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που του δίνουν τη δυνατότητα να διαχειρίζεται ο ίδιος το περιεχόμενό της.

    Πώς λειτουργούν:

    Βήμα 1. Ενημέρωσε το προφίλ σου στο My.SCANIT.gr. Τα ScanIT Do it Yourself (DIY) σου προσφέρουν τρεις επιλογές. Πρόσθεσε τα προσωπικά στοιχεία, τα κοινωνικά σου δίκτυα, το blog ή κάποια αγαπημένη σου ιστοσελίδα, βάλε video ή φωτογραφίες που θες να μοιραστείς. Η κλειδοθήκη ScanIT DIY με το μοναδικό προσωπικό σου κωδικό, σου επιτρέπει να ρυθμίζεις εσύ όποτε επιθυμείς και όπως επιλέξεις το περιεχόμενο του προφίλ σου για να κρατάς ενήμερη την παρέα σου. Αν επιθυμείς, επέλεξε να παρουσιάζει το δικό σου ScanIT DIY περιεχόμενο από τις σελίδες “εμπειρίας” των προϊόντων ScanIT ή επέλεξε μόλις σκανάρουν να τους παραπέμπει απευθείας στην αγαπημένη σου ιστοσελίδα. Είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστείς με τις δυνατότητες που σου δίνει η ScanIT!

    Βήμα 2. Σκάναρε με το κινητό σου τον κωδικό ScanIT που είναι τυπωμένος σε κάθε κλειδοθήκη για να συνδεθείς, μέσω link, στο διαδίκτυο και να δεις το προφίλ σου με τρόπο μοναδικό. Διάλεξε την κλειδοθήκη ScanIT κι άσε φίλους και γνωστούς να τη σκανάρουν και να ενθουσιαστούν με το περιεχόμενο που θα βρουν.

    Βήμα 3. Η διαδραστική κλειδοθήκη ScanIT αποτελεί μοναδικό δώρο για φίλους και συναδέλφους που λατρεύουν τα νέα μέσα και την πρωτοπορία στη ζωή τους. Φτιάξε ένα video, πρόσθεσε ένα μήνυμα και χάρισέ το στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Στα γενέθλια ή τη γιορτή του κολλητού σου, πρόσθεσε περιεχόμενο που έχετε περάσει μαζί και χάρισέ του ένα μοναδικό δώρο. Βρες τις δικές σου ιδέες, επίλεξε τα ScanIT DIY και χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες My.SCANIT.gr για να τις υλοποιήσεις. Νιώσε τη δύναμη της τεχνολογίας και ζήσε την εμπειρία που προσφέρουν τα προϊόντα ScanIT. Στο My.SCANIT.gr βρες μοναδικές ιδέες για να δημιουργήσεις ιδιαίτερα δωράκια για τους αγαπημένους σου.

    Οι νέες κλειδοθήκες ScanIT είναι ένα προϊόν νέας γενιάς με την υπογραφή ScanIT. Μοναδικά και πρωτοποριακά, προσφέρουν χρηστικότητα και, μέσω τεχνολογίας, σε οδηγούν στο χώρο της ψυχαγωγίας και της νέας εμπειρίας που ακούει στο σλόγκαν “Ζήσε την εμπειρία ScanIT”!

    Φτιάξε το δικό σου ScanIT DIY
    Έχεις τρεις επιλογές:
    1. Δημιουργείς το Δικό σου προφίλ ή
    2. Ενημερώνεις με Περιεχόμενο SCANIT ή
    3. Επιλέγεις τη Δική σου σύνδεση

    www.my.scanit.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles